Jani Wickholm: Kroppa ja pää eivät kestä viinaa

Neljännen albuminsa julkaisevan Jani Wickholmin mukaan vuodenvaihteessa henkilökohtaiset ongelmat ja alkoholin juominen paisuivat - ainakin lehdistössä. Wickholm vakuuttaa ettei kestäisi jatkuvaa juomista: - Kroppani ei kestä sitä, eikä pää.

- Minulle ei alkoholi ole ongelma, eikä tule olemaankaan ongelma. Ensinnäkään kroppani ei kestä sitä, eikä pää. Viina ei ole ratkaisu mihinkään. Hirveän paljon terveitä, ihania arvoja olen saanut nyt elämääni, muusikko Jani Wickholm kertoo MTV:n Viihdeuutisille.

Wickholm on yleensä itse kuskina keikkamatkoilla.

- 98 prosenttisesti olen ollut automiehenä, kun lähdemme keikoille. En ole joutunut siihen tilanteeseen, että työ rupeasi kärsimään tällaisista asioista. Me olemme velvollisia keikan tilaajille ja kuulijoille olemaan järkevissä kuoseissa.

- Ja niin kauan kun kotiasiat on kunnossa ja soitto maistuu, niin kun Kummelissa sanotaan, niin silloin asiat on hyvin.

"Näen joskus unia"

Kotisivuillaan Wickholm kirjoittaa, että "Näen elämäni aika-janana, joka on ennalta määrätty meille kaikille".

- Minulle on tapahtunut elämässä sellaisia asioita, että niitä ei voi järjellä selittä. Yksi niistä asioista on semmoinen, että näen joskus unia. En osaa sanoa, mitä ne ovat, mutta jossain vaiheessa elämän varrella ne tilanteet aina tapahtuu, Wickholm selventää.

- Koen niin, että meidän matkamme tänne ja täältä ikuisuuteen, on jollain tavalla kirjoitettu ja määritelty. Ja minkälaisia juttuja me täällä tehdään. Sanoin jo lapsena, että minusta tulee joko rocktähti tai rallikuski.

Wickholmin Ranta-ahon valot ilmestyy kauppoihin 30.4.

Wickholmin aikaisempia levyjä on myyty noin 70 000 kappaletta. Edellisen albumin ensimmäinen singlelohkaisu Kuu oli viime vuoden soitetuin kotimainen kappale Suomen radioissa.

Katso Wickholmin haastattelu täältä!

Wickholmin kotisivuille pääset täältä

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat