Videot ja kuvat: Tässä ovat James Bond -elokuva SPECTREn autot

Jaguar C-X75, Range Rover Sport SVR ja Land Rover Defender nähdään Daniel Craigin, Naomie Harrisin, David Bautistan ja muiden käsissä uudessa James Bond –leffassa SPECTRE.

Frankfurtin autonäyttelyssä paljastettiin palanen elokuvahistoriaa tiistaina, kun uuden Bondin loput ”tähtiautot” julkistettiin. Brittiagentin oma Aston Martin DB10 esiteltiin jo viime joulukuussa.

Autot ovat tulleet Jaguarin Special Vehicles Operations –osaston läpi, kyseinen sivukonttori vastaa voimakkaimpien ”Jaggejen”, ”Rangejen” ja ”Lantikoiden” tuunauksesta. 

Jaguar C-X75:ttä ajaa Bondin vihollinen Hinx (Bautista). Auto on tiedotteen mukaan ”kaikkien aikojen edistyksellisin Jaguar koskaan”. Se esiteltiin alun perin konseptiautona vuonna 2013. Tuolloin kerrottiin, että hybridiauton polttomoottorina on 1.6-litrainen turboahdettu moottori, joka tuottaa hurjat 502 hevosvoimaa. Kahden sähkömoottorin tehoksi luvattiin taas 390 hevosvoimaa, ja superauton kokonaistehoksi yli 850 hevosvoimaa.

Range Rover Sport SVR on kaikkien aikojen nopein mallinsa edustaja, se kiihtyy nollasta sataan noin 4,5 sekunnissa 550 hevosvoiman kuljettamana. 

Land Rover Defender on nähty Bond-leffoissa aiemminkin. Moneypennya näyttelevä Naomie Harris teki Bond-ensiesiintymisensä juuri Defenderin kyydissä elokuvassa Skyfall.

Nollasta sadan mailin tuntinopeuteen (n. 161 km/h) auton pitäisi kulkea alle kuudessa sekunnissa.

SPECTRE on 24. James Bond –elokuva. Ensi-iltansa se saa maailmanlaajuisesti lokakuussa. Pääsimme tutustumaan Bondin DB-kymppiin Frankfurtissa, voit tsekata jutun täältä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja