Jalkapallon "kulttitrio" ja Saksan MM-sankari – Super Cup tuo Olympiastadionin nurmelle poikkeuksellista tähtiloistoa

Huippujalkapallon Super Cup ensimmäistä kertaa Suomessa 9:34
Huippujalkapallon Super Cup ensimmäistä kertaa Suomessa – Petri Pasanen ja Mika Väyrynen ennakoivat asetelmat.

Jalkapallon Super Cup espanjalaisen Real Madridin ja saksalaisen Eintracht Frankfurtin välillä tuo tukun maailman kirkkaimpia futistähtiä Helsingin Olympiastadionille keskiviikkona. Kyseessä on Mestarien liigan ja Eurooppa-liigan puolustavien mestarien kohtaaminen. 

C Moren asiantuntijat Petri Pasanen ja Mika Väyrynen ennakoivat tulevaa suurottelua MTV3:n Uutisaamussa. Tähtipelaajien joukosta Pasanen nostaa muun muassa esiin "kulttitrion", Väyrynen taas Saksalle MM-kullan ratkaisseen hyökkääjän. 

Kuuntele Pasasen ja Väyrysen ennakkotunnelmat pääkuvan videolta. Alla olevalla videolla puolestaan Väyrynen ja C Moren asiantuntija Antti Niemi vierailevat Super Cupin näyttämön Olympiastadionin uumenissa. Siinä kuullaan myös Real-valmentajalegenda Carlo Ancelottin ennakkomietteitä.  

Super Cupin finaali suorana lähetyksenä C Moressa ja MTV3-kanavalla keskiviikkona kello 21.55. Ennakkostudio C Moressa jo kello 20.00 ja MTV3:lla kello 21.30. 

Urheiluextra: Mikä Väyrynen ja Antti Niemi Super Cupin näyttämöllä Helsingissä – Real-luotsi Carlo Ancelotti ennakoi suurta ottelua.

Lue myös:

    Uusimmat