Jacqui ihastui polttareissaan ja perui häät – kertoo yli 30 vuotta myöhemmin, miksi ei ole koskaan katunut päätöstään: "Oikea teko pitkällä tähtäimellä"

Brittinainen kertoo The Sunille, miten ihastui polttareissaan toiseen mieheen ja jätti kihlattunsa vain viikkoa ennen häitä.

Vuonna 1983 Jacqui Bush oli 29-vuotias ja epävarma parisuhteestaan. Hän oli ollut yhdessä kihlattunsa kanssa kolme ja puoli vuotta ja häät olivat nurkan takana. Mutta morsian ei ollut innoissaan. Hän ei tuntenut mitään.

Mies oli suloinen, ystävällinen ja rento. Suhde oli hyvä, mutta kipinä oli kadonnut ja elämä muuttunut rutiininomaiseksi. Jacqui oli kyllästynyt kumppaniinsa.

Jacqui oli kuitenkin vastannut vuosi yhdessäolon jälkeen tehtyyn kosintaan myöntävästi. Pariskunta oli varannut kirkon, morsian oli ostanut näyttävän hääpuvun ja liittoa todistamaan oli kutsuttu sata vierasta, joiden kestitsemisestä Jacquin isä oli maksanut tuhat dollaria. 

Jacqui yritti sivuuttaa epävarmuutensa, mutta viikkoa ennen häitä hän törmäsi ihmiseen, joka teki tunteiden tukahduttamisesta mahdotonta.

Kipinät lensivät omissa polttareissa

Jacqui vietti omia polttareitaan tyttöporukalla. He laittautuivat ja lähtivät baariin. Siellä tuleva morsian törmäsi kouluaikaiseen ihastukseensa, Grahamiin. Jacqui tunsi välittömästi vetoa mieheen. 

Vanhat tutut alkoivat jutella. Jacqui kertoi olevansa polttareissa, mutta ei maininnut, että ne olivat hänen omansa. Jacqui ja Graham tanssivat koko illan, ja Jacqui tunsi kipinöitä heidän välillään. Illan päätteeksi hän antoi Grahamille numeronsa. 

Jacqui ajatteli tapaamisen olevan viimeinen niitti. Hän ei voisi mennä naimisiin vain syyllisyydestä.

Seuraavana päivänä Jacqui meni treffeille Grahamin kanssa. Perhoset lentelivät vatsassa ja nainen tunsi, että heidän välillään on jotain erityistä. He viettivät yön yhdessä.

Ei myöntänyt jättäessään ihastuneensa toiseen

Uuteen mieheen ihastunut Jacqui oli niin innoissaan, ettei hän ollut ajatellut ollenkaan kihlattuaan, jonka kanssa hänen oli määrä mennä naimisiin alle viikon päästä. Kotiin päästyään Jacqui tunnusti hairahduksensa perhetutulleen. Sen jälkeen hän kertoi vanhemmilleen, ettei menisi naimisiin. 

Jacqui kertoo äitinsä olleen kannustava. Äidin vaisto oli auttanut tajuamaan, että jokin tyttären suhteessa oli pielessä. Jacquin isä puolestaan oli aluksi vihainen, sillä hän oli tuhlannut rahaa häihin turhaan.

Pahinta oli kuitenkin kertoa asiasta kihlatulle. Jacqui halusi tehdä sen mahdollisimman hellävaraisesti eikä myöntänyt, että oli löytänyt toisen. Nainen kertoi, ettei rakastanut miestä tavalla, jota avioliittoon vaaditaan ja kertoi olevansa pahoillaan mielensä muuttamisesta. 

– Se oli kamala keskustelu ja oloni oli kamala häntä satutettuani, Jaqcui muistelee The Sunin mukaan.

Uudet häät, sama mekko

Jacqui ja Graham. Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Häät peruutettuaan surullinen mutta vapaa Jacqui pakkasi tavaransa ja lähti Grahamin luo. Seuraavaksi naisen oli kerrottava miehelle, että oli jättänyt kihlattunsa tämän vuoksi. 

Uutiset kuultuaan Graham oli järkyttynyt, mutta pääsi asiasta yli. Parin tapailtua puoli vuotta Graham kosi Jacquita. Morsian asteli alttarille mekossa, jonka hän oli hankkinut peruuttamiaan häitä varten. Uudet häät olivat hillitymmät kuin alun perin suunnitellut. Tilaisuudessa vastanaineet paljastivat odottavansa esikoistaan.

Siitä asti Jacqui ja Graham ovat olleet onnellisesti naimisissa. Nykyään 66-vuotias Jacqui ei ole koskaan katunut päätöstään perua häät. Hän kertoo olevansa Grahamin kanssa paljon onnellisempi kuin aiemman miehensä. 

– Grahamin tapaaminen silloin oli kohtaloni, ja häiden peruuttaminen oli oikea teko pitkällä tähtäimellä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat