Jaana Järvisen yllättävä poismeno – työskenteli vielä lauantaina

Suosikkinäyttelijä Jaana Järvinen menehtyi tiistaina.

Suru-uutinen levisi keskiviikkona, kun tieto näyttelijä Jaana Järvisen menehtymisestä tuli julki. Mittavan uran Turun kaupunginteatterissa tehnyt Järvinen oli kuollessaan 55-vuotias.

Turun kaupunginteatterista kerrotaan, että Jaana Järvinen menehtyi tiistaina sairaalassa vaikean sairauden uuvuttamana. Vuodesta 1985 lähtien Turun kaupunginteatterin listoilla työskennellyt Jaana Järvisen poismeno tuli yllättäen, sillä hän oli esiintynyt vielä lauantai-iltana teatterinäytöksessä. Turun kaupunginteatterin hallintopäällikkö Veli-Pekka Teponoja on itse tuntenut henkilökohtaisesti Järvisen opiskelu- ja työkuvioista jo useita vuosia.

– Jaana työskenteli vielä lauantaina normaalisti. Hän sai kuitenkin yllättäen sairauskohtauksen, jonka jälkeen hänet vietiin sairaalaan. Minulle jäi Jaanasta hyvä muisto, sillä hän oli lauantaina iloisella päällä, hallintopäällikkö Veli-Pekka Teponoja muistelee haikeana MTV3.fin Viihdeuutisille.

Vuonna 1956 syntynyt Järvinen teki mittavan uran näyttelijänä sekä televisiossa että näytelmälavojen puolella.

MTV3.fin Viihdeuutiset tavoitti Järvisen Jussi-pojan, joka ei kuitenkaan halunnut kommentoida äitinsä yllättävää poismenoa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat