Jaana Järvisen työpaikan valtasi suuri suru

Suosikkinäyttelijä Jaana Järvinen menehtyi tiistaina.

Keskiviikkona suru-uutinen kantautui suosikkinäyttelijä Jaana Järvisen edesmenosta. Vuonna 1956 syntynyt nainen menehtyi tiistai-iltana vaikean sairauden uuvuttamana. Nainen teki mittavan uran Turun kaupunginteatterissa, jonka listoilla hän oli vuodesta 1985 alkaen.

Luottonäyttelijä oli vakiintunut ja pidetty henkilö työpaikallaan, ja pienessä työyhteisössä Järvisen äkillinen poismeno on otettu vastaan murheellisissa tunnelmissa.

– Tieto asiasta on levinnyt näyttelijöihin päin. Täällä on hirveän surullinen olo, Turun kaupunginteatterin hallintopäällikkö Veli-Pekka Teponoja kuvailee tunnelmaa työpaikallaan MTV3.fin Viihdeuutisille.

Rakastetun näyttelijän poismenoon reagoi myös Turun kaupunki. Järvisen viimeiseksi näytelmäksi jäi Vaarallinen harmonikka, jonka puitteissa hänet nähtiin lavalla vielä lauantai-iltana.

– Kaupungilta tultiin vetämään lippu puolitankoon, Teponoja kertoo.

Teponoja tunsi henkilökohtaisesti Järvisen työ- ja opiskeluyhteyksien kautta. Järvinen toimi pidemmän aikaa näyttelijäntyön opettajana Turun Taideakatemiassa, jossa Teponoja suoritti oppinsa.

– Hän oli valtavan iloinen, reipas ja huumorintajuinen. Miellyttävä ihminen ja todella mukava kollega, Teponoja muistelee haikeana.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat