Jaa kanssamme lapsesi hauskin kommellus

Koti-osion kyselyssä kaivataan kertomuksia lasten mainioista kommenteista, jotka naurattavat usein vielä vuosienkin päästä. Kerro omasi ja lue, millaisia kommelluksia muille on sattunut.

Lapset ovat mainiota seuraa, joiden kanssa koetaan jos jonkinmoista. Myös internetin keskustelupalstoilla lasten hauskoja sattumuksia jaetaan mielellään.

– Olin lapsenvahtina 4-vuotiaalle siskolleni, ja kun tuli nukuttamisen aika hän tokaisi yhtäkkiä peiton alta: Tehdään sopimus, mä valvon ja sä et saa syytettä, nimimerkki Isosisko nyt ja aina kertoo Suomi24-keskustelupalstalla.

– Poikani ympäristöopin koekysymys oli: Valitse jokin Suomen maisema-alueista ja esittele se lyhyesti. Vastaus: Eteläisen viljelys seudulla on erilaisia eläimiä, nimeltään susia, variksia,koiria,kissoja. Siellä harrastetaan judoa, karatea ja lenkkeilyä. Täällä on paljon peltoja ja puita. Täällä näkyy tähtiä paljon, ja erilaisia ihmisiä niinku paksuja ja laihoja. Rakas poikani sai opelta 1/2 pisteen, kyllä oli naurussa pitelemistä, toinen keskustelija kirjoittaa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja