Itämainen kana-uuniperuna

4 uuniperunaa
Valmistusaika: 40min.

AInesosat:

  • 400 g kanasuikaleita
  • 250 ml majoneesia
  • 5 rkl Kikkoman soijakastiketta
  • 1 rkl mustapippuria
  • ruohosipulia pilkottuna
  • 100 g mantelilastuja
  • 2 isoa mangoa kuorittuna ja paloiteltuna
  • kourallinen pilkottua korianteria

Valmistus:

Kiehauta vesi kattilassa, lisää kanasuikaleet ja anna kypsyä noin 12-15 minuuttia. Valuta ja anna viilentyä. Lisää kulhoon majoneesi, soijakastike ja mustapippuri, sekoita hyvin. Sekoita joukkoon mantelit, ruohosipuli ja mangonpalat. Lisää mukaan kypsät kanasuikaleet ja koristele korianterilla. Laita valmis seos uuniperunan sisään ja tarjoile.

Lue myös:

    Uusimmat