Mainos

Itämainen kana-uuniperuna

4 uuniperunaa
Valmistusaika: 40min.

AInesosat:

  • 400 g kanasuikaleita
  • 250 ml majoneesia
  • 5 rkl Kikkoman soijakastiketta
  • 1 rkl mustapippuria
  • ruohosipulia pilkottuna
  • 100 g mantelilastuja
  • 2 isoa mangoa kuorittuna ja paloiteltuna
  • kourallinen pilkottua korianteria

Valmistus:

Kiehauta vesi kattilassa, lisää kanasuikaleet ja anna kypsyä noin 12-15 minuuttia. Valuta ja anna viilentyä. Lisää kulhoon majoneesi, soijakastike ja mustapippuri, sekoita hyvin. Sekoita joukkoon mantelit, ruohosipuli ja mangonpalat. Lisää mukaan kypsät kanasuikaleet ja koristele korianterilla. Laita valmis seos uuniperunan sisään ja tarjoile.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.