Mainos

Isossa Omenassa räjähdyksen aikana: Pitsani jäi kesken

Espoossa räjähdyksiä tehneen toimitilatyömaan lähellä kadut on kiviä täynnä. Työmaan lähellä kerrostalossa asuvan silminnäkijän mukaan kaduille jätetyt autot on lommoilla ja niiden ikkunoita on rikkoutunut.

Kotonaan päivää viettänyt nainen kertoo, että räjähdyksen seurauksena kivet sinkoilivat jopa kuusikerroksisen talon yli sisäpihalle saakka.

– Naapureillamme on kolme ikkunaa hajalla 5. kerroksessa ja naapuritalossa ikkunat lähtivät karmeineen. Myös talon alaovi meni rikki ja sisäpihalta hajosi penkki, nainen kertoo.

Räjähdyksen sattuessa nainen oli vauvansa kanssa sisällä turvassa. Hän sanoo ihmetelleensä sitä, miten korkealle kivet lensivät.

Nainen kertoo, että kadulle lentäneistä kivistä pari suurinta on suunnilleen kypärän kokoisia. Suurin osa kivistä on hieman nyrkkiä suurempia.

Kauppakeskus Iso Omena jouduttiin evakuoimaan räjähdyksen takia. Pitsalla juuri räjähdyksen aikaan ollut mies sanoo, että sisälle kauppakeskukseen ei kuulunut eikä näkynyt mitään poikkeavaa.

– Pitsa jäi kesken. Kaiuttimista kuului, että kauppakeskus evakuoidaan ja sitten pyydettiin poistumaan rauhallisesti ulos. Henkilökunta opasti ihmiset lähimmälle uloskäynnille, ja kaikki poistuivat rauhallisesti.

Vaarallisen voimakkaan räjähdyksen syyksi epäillään liian voimakkaita räjähteitä. Pelastuslaitoksen mukaan ainakin seitsemän ihmistä on loukkaantunut, joista yksi vakavasti.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.