IS: Anni Vuohijokea epäiltiin peniskuvien pyytämisestä Leijonien pelaajalta

10:43
Anni Vuohijoki kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa, mitä Pekingissä ja sen jälkeen tapahtui.

Painonnostaja Anni Vuohijokea epäiltiin sopimattomien kuvien pyytämisestä miesten jääkiekkomaajoukkueen pelaajilta Pekingin talviolympialaisissa, kertoi Ilta-Sanomat tiistaina.

Vuohijoki joutui kisojen jälkeen tutkinnan kohteeksi, ja Suomen urheilun eettinen keskus Suek ilmoitti aiemmin toukokuussa päättävänsä tutkinnan, koska tapauksessa ei ole asianomistajia. Vuohijokea ei enää epäillä mistään.

–  Suekin asiakirjojen mukaan minua epäiltiin peniskuvien pyytämisestä pelaajilta, en tosin tiedä keiltä. Lisäksi epäiltiin yhden pelaajan fyysisen koskemattomuuden loukkaamisesta. Pöydässä heitettiin kyllä roisia läppää, mutta kukaan ei käsitykseni mukaan loukkaantunut tai pöyristynyt mistään, Vuohijoki kertoi Ilta-Sanomille.

Epäilty fyysinen kajoaminen liittyy Vuohijoen mukaan erään pelaajan selkävaivoihin.

–  Kysyin, saanko koskea, ja näytin, miten esimerkiksi polvilinjausta muuttamalla noston pistekuormaa saa siirrettyä pois kipualueelta. Kyseinen pelaaja näytti minulle myös magneettikuvansa, lääketieteen lisensiaatti Vuohijoki sanoi IS:lle.

Olympiakomitea kokoontuu tiistaina illalla ylimääräiseen jäsenkokoukseen, jota 16 jäsenjärjestöä vaati liittyen viime kuukausien kohuihin. Vuohijoki kertoi IS:lle, että häntä on pyydetty kokoukseen, mutta hän ei ole menossa paikalle.

Vuohijoki oli maanantaina vieraana Viiden jälkeen -ohjelmassa, jossa hän kertoi omin sanoin mistä koko tapauksessa on kyse.

Katso videolta, mitä Vuohijoki sanoo Pekingin tapahtumista ja sen jälkeisestä tutkinnasta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja