Oikea latauspiuha hukassa? Tällä tuotteella lataat niin iPhonen, Windows-puhelimen kuin Android-luurin

Yksi mobiilialaa pisimpään puhuttaneista ongelmista on ollut matkapuhelinvalmistajien erilaiset standardit latauskaapelien suhteen. Siinä, missä aikaisemmin jokaisella valmistajalla oli omia latureitaan, on viimeisen vuosikymmenen aikana standardit selvästi yksinkertaistuneet. Tästä huolimatta jako USB-latureita käyttäviin Android- ja Windows-valmistajiin, ja omia Lightning-latureitaan käyttävään Appleen, on yhä ilmeinen.

Niille, jotka pitävät matkoilla mukanaan esimerkiksi Android-tablettia ja iPhonea, on kahden laturin mukana kuljettaminen välttämätön paha. Jos mukana pitää vielä varalatureita tai ylimääräisiä tiedonsiirtokaapeleita, alkaa pelistä latureista muodostumaan melkoinen lisä matkalaukkuun. Ongelma on tiedostettu myös tuoreessa Kickstarter-projektissa, jossa on keskittynyt USB- ja Lightning-standardien yhdistämiseen.

LMcable-nimellä kulkeva lataus- ja tiedonsiirtokaapeli on samannimisen yrityksen ensituote, ja toimii hyvin niin iOS-, Android- kuin Lumia-puhelintenkin kanssa. Länsi-Australiassa toimiva yritys on toistaiseksi kerännyt Kickstarterin kautta LMcablelle kasaan yli 160 000 australian dollaria, eli noin 107 000 euroa. Oman kaapelinsa voi tilata Kickstarterin sivuilta noin 14 euron hintaan ja kampanja on käynnissä vielä 25 päivän ajan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja