Invapaikalle pysäköivä Rhiannon, 24, kyllästyi arvostelijoihin – tykittää samalla mitalla takaisin: "Haluatko, että leikkaan jalkani irti?"

Rhiannon Stark menetti hermonsa ihmisiin, jotka kyseenalaistavat hänen oikeuttaan pysäköidä invapaikalle. – Anteeksi, haluatko, että leikkaan hitto vie jalkani irti, että näytän tarpeeksi liikuntaesteiseltä sinulle? hän napautti videollaan.

Australialaisnainen kertoi TikTokissa suoraan mielipiteensä tökeröstä sivullisesta. Rhiannon Stark oli parkkeerannut autonsa liikkumisesteisen pysäköintipaikalle, jonka käyttöön hänellä on lupa.

"Hän alkoi huutaa minulle, että selvästi käytän isovanhempieni pysäköintilupaa..."

Autosta noustessaan Rhiannon kuitenkin kertoo kohdanneensa vanhemman naisen, joka ihmetteli, miksi hän pysäköi liikkumisesteisten pysäköinpaikoille.

– Sanoin "menen kirjaimellisesti lääkärille, ja minulla on lupa, kuten näet". Hän alkoi huutaa minulle, että selvästi käytän isovanhempieni pysäköintilupaa ja miten kehtaan käyttää systeemiä väärin omaksi hyväkseni, Rhiannon kuvaili News.com.au-sivustolle.

Saanut pysäköintiluvan fibromyalgian vuoksi

24-vuotiaalla Rhiannonilla on fibromyalgia. Fibromyalgia on krooninen tila, joka aiheuttaa muun muassa vaikeita kipuja. Rhiannonin mukaan hänestä tuntuu "auton alle jääneeltä" koko ajan.

– Jos jollakulla on sellainen lupa [liikkumisesteisen pysäköintitunnus], voin luvata, että hän tarvitsee sitä.

"Anteeksi, haluatko, että leikkaan hitto vie jalkani irti..."

Tapaus ei kuitenkaan ole ensimmäinen laatuaan, sillä Rhiannonin oikeutta käyttää liikkumisesteisten paikkoja on kyseenalaistettu aiemminkin. Hänen autoaan on jopa kuvattu, häntä on solvattu ja autoon on jätetty kiukkuisia viestejä.

Rhiannon kertoi TikTokissa suoraan mielipiteensä tökeröstä sivullisesta. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kun Rhiannonin mitta tuli täyteen, hän päätti julkaista TikTokissa videon henkilölle, joka oli tullut hänen luokseen parkkipaikalla ja ihmetellyt, ettei Rhiannon "näytä siltä", että saisi käyttää invapaikkaa.

– Anteeksi, haluatko, että leikkaan hitto vie jalkani irti, että näytän tarpeeksi liikuntaesteiseltä sinulle? hän napautti videollaan.

– Nousenpa autosta kumarassa ja ontuen, jotta sovin mielikuvaasi liikuntaesteisestä. Painu helvettiin.

Videolla on yli kaksi miljoonaa katselukertaa. 

"Minua hämmästyttää, että niin monilla ihmisillä on mielipide siitä, mihin parkkeeraan"

Nyt 24-vuotiaan Rhiannonin krooninen kipu alkoi vuonna 2017 sen jälkeen, kun hän oli käynyt vatsan alueen leikkauksessa. Kipu oli niin pahaa, että hän pysyi sängyssä suuren osan ajasta, ja veli kantoi häntä tarvittaessa vessaan. Diagnoosin fibromyalgiasta hän sai 21-vuotiaana.

Pysäköintilupa auttaa häntä suuresti, sillä joinain päivinä käveleminen on Rhiannonille tuskaisaa. Hän kertookin olevansa onnellinen siitä, että aiheesta keskustellaan nyt, minkä lisäksi hän on saanut paljon vertaistukea muilta samanlaisia tilanteita kokeneilta.

– Minua hämmästyttää, että niin monilla ihmisillä on mielipide siitä, mihin parkkeeraan, koska jos voisin antaa tilani pois ja parkkeerata tavalliselle paikalle, tekisin niin, hän kuvasi toisella videollaan.

Katso myös: Mitä ovat PMS-oireet ja miten niitä voi helpottaa?

Mitä ovat PMS-oireet ja miten niitä voi helpottaa? 2:28

Lue myös:

    Uusimmat