Ilves-hyökkääjä juhli jo maalia – mitä vielä: Kärpät-veskari teki jotain maagista Petri Kontiolan edessä

Petri Kontiola huippupaikassa – Kärppävahti Stanislav Galimov koppasi komeasti 0:51
Tämä kannattaa katsoa: Joonas Oden ehti tuulettaa maalia – Stanislav Galimov venyi kuitenkin ilmiömäiseen pelastukseen Petri Kontiolan edessä.

Stanislav Galimov on pelannut unelmaottelua Kärppien maalilla jääkiekon SM-liigassa Ilveksen vieraana. Toisessa erässä hän nollasi Petri Kontiolan huimaavalla tavalla avopaikassa.

Ilves on karannut muutamaan otteeseen läpiajoihinkin, mutta Galimov on pitänyt Kärppien maalin puhtaana. Ottelun kohokohtiin on noussut lisäksi hetki, jona hän näytti toisessa erässä Petri Kontiolalle kuuluisan kaapin sijainnin.

"Konna" puikahti Kärppien maalille, ja konkarihyökkääjällä oli loistosauma viedä Ilves johtoon. Ketjukaveri Joonas Oden ehti jo tuulettaakin maalia. Mitä vielä.

Katso Galimovin maaginen pelastus ylälaidan videolta.

Taisto on toisen erän jälkeen yhä tasan 0–0. Galimov on torjunnut 23 laukausta, kun taas venäläiskollega Vadim Zherenko on päässyt Ilveksen maalilla kahdeksalla torjuntatyöllä.

"Kylmät väreet"– SM-liigaottelun alkushow teki vaikutuksen Pekka Saravoon 1:35
Ottelun alkushow sai Pekka Saravossa aikaan kylmiä väreitä – katso näyttävä valojen ilotulitus tästä.