Ile Uusivuori paljastaa nyt, kuinka Marja Hintikka huijasi häntä – tyttäreltä tyhjentävä kommentti, kun kaikkien aikojen jymäytys tuli ilmi

2:26
Masked Singer Suomi palaa uusin jaksoin elokuussa - Christoffer Strandberg tekee paljastuksia uudelta kaudelta!

Masked Singer -juontaja Ile Uusivuori paljastaa, kuinka vaimo Marja Hintikka ja ohjelman tuotanto huijasivat häntä säilyttääkseen suuren salaisuuden ohjelman edellisellä kaudella.

Masked Singer Suomi -ohjelmassa nähtiin toisen kauden alkuun todellinen jymy-yllätys, kun maskinsa riisunut Pöllö paljastui ohjelmaa juontavan Ile Uusivuoren vaimoksi Marja Hintikaksi.

Hintikka kertoi tuoreeltaan MTV Uutisille, että salaisuuden pitäminen aviomieheltä oli todella vaikeaa. Hän paljasti muun muassa jättäytyneensä tekosyiden varjolla saunaan laulamaan.

– Jouduin kantamaan salaisuutta ja rakentamaan valheiden verkkoa. Se oli kyllä hullua! En tajua ihmisiä, jotka jaksavat elää kaksoiselämää! Hintikka puuskahti, kun suuri salaisuus paljastui myös tv-katsojille.

Elokuussa alkavan uuden kauden yhteydessä nähtävässä Masked Singer: Maskin takana -ohjelmassa saadaan vastauksia kysymyksiin siitä, millaista turvatoimet ja salailu käytännössä ovat ja miten kutkuttavat vihjeet syntyvät. Mukana on myös hahmojen kuvaamaa materiaalia kulissien takaa.

Molempia ohjelmia luotsaava Ile Uusivuori myöntää saavansa yhä säännöllisesti kyselyjä siitä, eikö tämä muka todellisuudessa tiennyt vaimonsa olevan maskin takana.

– Jos selitän, miten se tapahtui kokonaisuudessaan, niin ihmiset tajuavat, että okei, sä et ihan oikeasti tiennyt. Siinä oli niin järjetön salailu ja vyyhti taustalla, Uusivuori totesi Masked Singerin pressipäivänä MTV Uutisille.

Juontaja paljasti samalla hieman lisää yksityiskohtia siitä, kuinka häntä höynäytettiin täydellisen vedätyksen yhteydessä.

– Minua huijattiin myös esityksen aikana, kun huomiotani vietiin muualle. Lisäksi Marja kävi jopa esiintymispaikalla tapaamassa tuotantoa. He kyselivät tyynesti "mitä sulle kuuluu, kiva nähdä pitkästä aikaa", vaikka he olivat nähneet juuri edellisinä viikkoina studiolla ja pukuharjoituksissa. Se oli hyvin kokonaisvaltaista, Uusivuori muistelee.

Hintikka ei tiennyt vielä viime syksynä haastatteluhetkellä sitä, kuinka pariskunnan kolme lasta tulevat reagoimaan paljastukseen. Uusivuori kertoo nyt, että perheen tytär otti jymy-yllätyksen vastaan hyvin eri lailla kuin katsojat ja etsivät.

– Kun Marja paljastui, meidän tyttö sanoi "ai, se ei ollutkaan kukaan", Uusivuori kertoo 3-vuotiaan kommentoineen tilannetta jopa hieman pettyneeseen sävyyn.

Uusivuori sanoo odottavansa syksyä ja uutta kautta innolla. Tällä kertaa Maria Veitolan, Janne Katajan, Christoffer Strandbergin ja Jennin Kokanderin johdolla arvuutellaan peräti 16 hahmon henkilöllisyyttä.

– Veikkaisin, että tämä tulee olemaan kaikkien aikojen vaikein kausi. Varsinkin, jos arvailee kuten meidän etsivät, eli käytössä ovat Googlen ja sosiaalisen median sijaan ainoastaan korvat ja silmät, juontaja spekuloi.

Masked Singerin lisäksi Uusivuori luotsaa myös Penkinlämmittäjiä

– Meillä käy kova kuhina WhatsApp-ryhmässä, kun käydään läpi ja kommentoidaan olympialaisia. Kova into on lähteä tekemään taas myös sitä.

Kesä sen sijaan sujui enimmäkseen rennosti mökkeillen.

– Olen siellä stetsonhattu päässä siellä päältä ajettavan ruohonleikkurin kanssa mennyt pitkin tonttia, ja kaatanut pari puuta ja tehnyt halkoja, kertoo Uusivuori, joka sanoo olevansa iloinen siitä, miten tärkeä paikka kesämökistä on tullut koko perheelle. 

– Meillä oli lapsuudessa aina vuokramökit, ja olen tosi onnellinen, että meillä on nyt paikka, jonka lapset kokevat omakseen, hän sanoo.

Masked Singer Suomi -ohjelman kolmas kausi 28. elokuuta alkaen lauantaisin kello 20 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Ohjelmat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja