Masked Singerissä kaikki yllättänyt Marja Hintikka paljastaa, kuinka täydellinen vedätys onnistui – turvautui äärimmäisiin keinoihin: "Rakastin joka sekuntia"

5:48
Masked SInger Suomi -ohjelmassa nähtiin todellinen jättiyllätys lauantaina

Ensimmäisenä Masked Singer Suomi -ohjelmassa naamionsa riisui Pöllö, ja maskin takaa paljastui todellinen jymy-yllätys.

Suosikkiohjelma Masked Singer Suomi -ohjelma pyörähti toden teolla käyntiin lauantai-iltana, kun ensimmäiset hahmot pääsivät vihdoin lavalle.

Naamionsa riisui ensimmäisenä Pöllö, joka tarjoili yleisölle energisen esityksen Alice Cooperin hitin Poisonin tahtiin.

Yllätys oli suuri panelisteille, mutta ennen kaikkea ohjelman juontajalle Ile Uusivuorelle, kun naamion takaa paljastui hänen aviovaimonsa Marja Hintikka.

– Ei ole mitään noin hullua tullut tehtyä. Puoli vuotta asiaa salasin. Voin sanoa, ettei ollut ihan helppoa, Hintikka huokaisi puhelimessa lauantai-iltana, kun visusti varjeltu salaisuus oli vihdoin paljastunut.

Hintikka tunnustaa MTV Uutisille, ettei uskaltanut kertoa asiasta yhtään kenellekään, ettei asia lipsahda keneltäkään vahingossakaan. Hän kertoo tehneensä kaikkensa hämätäkseen aviomiestään muun muassa huijaamalla työmatkoista puhumalla ja harjoittelemalla laulamista mielenkiintoisissa paikoissa.

– Mun piti treenata laulua, koska mulla ei ole luonnostaan laulun lahjaa. Saunaan jättäydyin aina tekosyiden varjolla ja autossa tietenkin aina raikasi Alice Cooperit, hän kertoo.

Hintikka kertoo haastatelleensa työnsä puolesta ihmisiä, jotka olivat mukana ohjelman edellisellä tuotantokaudella. Moni oli sanonut kertoneensa suuren salaisuuden vain puolisolleen.

– Mutta mä en voinut kertoa! Me jaetaan Ilen kanssa yleensä kaikki, ja Ile puhui lisäksi ohjelmasta koko ajan. Jouduin kantamaan salaisuutta ja rakentamaan valheiden verkkoa. Se oli kyllä hullua! En tajua ihmisiä, jotka jaksavat elää kaksoiselämää! Mulle riitti tämä, hän nauraa. 

Hintikka kertoo pohtineensa todella tarkkaan omaa olemustaan seistessään naamioasussa lavalla miehensä vieressä sen lisäksi, että jokaista sanaa piti varoa pitkään myös kotona.

– Kun seisoin Ilen vieressä, yritin muuttaa oman olemiseni energiaa. Olemme olleet 15 vuotta yhdessä, ja todella tunnemme toisemme läpikotaisin. Tämä oli semmoinen ihmiskoe, etten ole moista koskaan kohdannut.

Kappaleeksi valikoitui kaiken kukkuraksi aviomiehen suosikkikappale, joka on myös Hintikan oma voimabiisi. Hän arvelee, että rockimpi kappalevalinta saattoi olla yksi syy siihen, että Twitterissäkin vain todella harva arvasi, kuka maskin takana on.

– Kun olin töissä radiossa, juonsin festareilla hevilavoja. Harvempi varmaan tietää, että tykkään raskaammasta musiikista, kun nykyään tuolla pyörii vaan perheen äitinä, Hintikka veikkaa.

Voitti pelkonsa

Hän myöntää, että panelistien ja aviomiehen täydellisesti onnistunut vedätys oli kuitenkin tietyllä tapaa mahtava tunne.

– Se oli makeeta. Näin somesta, että siellä oli kaksi tai kolme, jotka arvasivat. Kyllä se siis on ollut mahdollista, mutta olen tyytyväinen, ettei se ollut ilmiselvää. Tärkeintä oli se, ettei Ilellä ollut mitään käsitystä.

Hintikka kertoo, että Masked Singer on myös perheen kolmen lapsen suosikkiohjelma. Tuoreinta jaksoa kolmikko ei kuitenkaan ole vielä nähnyt, sillä he olivat lauantaina jo nukkumassa.

– Jännä nähdä, miten he reagoivat. Heidän mielestään coolein hahmo ei kyllä ole Pöllö, vaan Tohtori ja Geggonen. Mä olen varmaan siis ihan out, kuten äidin kuuluu.

Esittelyssään Pöllö kertoi, että julkinen laulaminen on pahin painajainen. Hintikka sanoo kuitenkin katsoneensa esitystään hyvillä mielin ja ilahtuneensa palautteesta.

– Olen saanut siitä hirveästi kehuja. Panostin energiaan. Pystyn heittäytymään ja klassinen rockbiisihän lähinnä huudetaan. Se kyllä meikäläiseltä onnistuu. Rakastin joka sekuntia, ja varsinkin Ilen ilmettä lopussa.

Kokemus olikin lopulta voimauttava kokemus, ja on tyytyväinen, että sai tehtyä jotain, mikä aiemmin oli pelottanut häntä.

– Ajattelin, että opettelen viisi biisiä, joita voin laulaa karaokessa. Ja nythän mulla on jo yksi, eli nyt Poisonit lähtee, jos meikäläinen on karaokessa, hän lupaa.

Masked Singer Suomi lauantaisin kello 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja