IL: Anni Uusivirta erosi nuoresta rakkaastaan: "Ikäero oli varmasti yksi tekijä"

Vuoden 2011 missikilpailuista muistettava Anni Uusivirta on eronnut miesystävästään, kertoo Iltalehti.

Nykyisin Dubaissa asuva mallikaunotar Anni Uusivirta, 30, on eronnut liki 10 vuotta nuoremmasta latinorakkaastaan. Suhde kesti kaksi ja puoli vuotta.

Anni kertoo Iltalehdelle eropäätöksen varmistuneen viime viikolla 30-vuotispäivänsä alla.

– Ero oli rehellisyyttä itseä kohtaan. En olisi voinut perustella itselleni, miksi jatkan suhdetta vain siksi, että kaikki on ihan hyvin, tai muiden mielipiteiden takia. Tiesin, etten olisi ollut koskaan täysin onnellinen.

– Ero oli oikea päätös. Olemme hyvissä väleissä, mutta olen silti helpottunut. Syitä oli toki monia, ikäeromme oli varmasti yksi tekijä, Anni myöntää.

Anni työskentelee Dubaissa yksityisen lentoyhtiön lentoemäntänä. Hän suunnittelee jatkavansa elämäänsä Lähi-idässä erosta huolimatta ja toivoo löytävänsä miehen, jonka kanssa perustaa perhe.

Ennen latinorakastaan Anni seurusteli neljä vuotta arabimiehen kanssa.

– Esimerkiksi arabikulttuuri on aika hurja perheen perustamista ajatellen. Nyt toisessa pitkässä suhteessani oli helpompaa olla suomalaisena naisena, kun seurustelin latinon enkä arabin kanssa. Erilaisessa kulttuurissa eläessä suomalaisia miehiä oppii arvostamaan entistä enemmän, Anni pohtii.

Lue myös:

    Uusimmat