Ikkunoiden asennusohjeet

Viime vuonna rakennettuun taloomme tilasimme ikkunat asennettuna suurehkolta ikkunafirmalta. Olemme valittaneet asennuksesta ja tuotteiden laadusta heille jatkuvasti, ja he ovat "korjanneet" ikkunat järkyttävin tuloksin. Nyt kaipaisin tietoja (tarkkoja), miten ikkunat pitää asentaa, sekä mitä ei saa tehdä? Kysymys: mistä tätä tietoa löytyy.

Hae kauppiaalta ikkunoidesi asennusohjeet. Joka tehtaan ohjeet poikkeavat hieman toisistaan, joten on mahdotonta sanoa kuinka juuri sinun ikkunoidesi asennusohjeissa lukee. Toivottavasti ette ole maksaneet laskua, jos ette ole tyytyväisiä suoritettuun työhön.

Jos työn jälki ei miellytä, eivätkä asentajat ota kantaa reklamaatioihisi, (ethän vain teettänyt pimeänä) kerro heille ottavasi yhteyttä puolueettomaan asiantuntijaan (esim. kauppakamarin hyväksymä tavarantarkastaja), jonka palkkion he myös saavat maksaa, jos huomauttamiseen on aihetta. Lausunnon avulla voit hakea korvausta lakiteitse, joka kuitenkin on yleensä pienissä asioissa kalliimpaa kuin siitä saatava hyöty. Joka tapauksessa kyllä ikkunoiden on toimittava moitteettomasti ja työn jäljeni on oltava siistiä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja