Iiro Seppänen paljastaa uutuuskirjassaan järkyttävän tragedian – vaimon kaksi pientä lasta tapettiin

Iiro Seppänen kertoo elämäkerrassaan avoimesti perheensä suuresta surusta. 

Entinen taikuri Iiro Seppänen kertoo tuoreessa Kolme elämää -kirjassaan (Siltala) ensimmäistä kertaa kammottavasta tragediasta, joka hänen perhettään kohtasi muutama vuosi sitten.

Vuonna 2016 Seppänen tapasi nykyisen vaimonsa Julian. Julialla oli kolme lasta edellisestä avioliitostaan: kuusivuotias poika César sekä kaksivuotiaat kaksoset Maximo ja Octavia. Seuraavana vuonna Seppänen muutti Etelä-Afrikkaan Julian ja lasten luo.

Uusioperheen onni särkyi järkyttävällä tavalla 6. huhtikuuta vuonna 2017. Julia lähti hakemaan lapsiaan entisen miehensä Marion luota. Paikan päällä Mario kertoi surmanneensa kaksoset Maximon ja Olivian ja uhkasi satuttaa myös Juliaa. Perheen kolmas lapsi César oli ollut koulussa, eikä tiennyt tapahtumista mitään.

– Siihen asti Julia oli yrittänyt rauhoitella tilannetta ja ymmärtää, mitä oli, Seppänen kertoo kirjassa.

Murhien jälkeen elämä jatkui, vaikka valtava suru kulki koko ajan mukana. Seppänen kertoo saaneensa paniikkikohtauksia, kun oli erossa perheestään.

Seppänen kertoo vaalivansa kaksosten muistoa, mutta suree samalla sitä, ettei uusia muistoja enää tule.

– Octavia ja Maximo olivat olleet elämässäni jo vuoden päivät ja olimme ottaneet yhdessä ensimmäisiä askelia. Yritän edelleen pitää heidän muistoista kiinni ja säilyttää ne kirkkaina. Olen hyvin kiitollinen siitä, että vanhempani ehtivät nähdä pienokaiset. Suloiset kaksoset olivat sulattaneet sydämeni, ja eniten minua surettavat ne muistot, joista tulemme jäämään paitsi tulevaisuudessa, hän kirjoittaa.

Kolme elämää -kirja (Siltala) ilmestyy 5. syyskuuta

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja