Ihastuttavaa vai vihastuttavaa? Katso kuvat Miley Cyruksen lapsellisesta asuvalinnasta

Laulaja Miley Cyrus on tätä nykyä erityisen rohkea pukeutuja ja tästä loistavana esimerkkinä toimii hänen asuvalintansa New Yorkin muotiviikoilla.

Lapsitähdestä itsevarmaksi artistiksi kasvanut Miley Cyrus, 20, on tarkka tyylistään – ja erityisesti siitä, että hänen tyylinsä herättää mielipiteitä ja kohahduttaa. Cyruksen tyylikokeiluilla ei ole juurikaan rajoja, sillä tähti uskaltautui pukemaan New Yorkin muotiviikoille ystävänpäivänä ylleen Mikki Hiiri -neuleen.

Cyrus oli valinnut ylleen kirkkaanpunaisen Mikki Hiiri -neuleen, joka paljasti hänen vatsansa rohkeasti. Rohkeita pukeutumisratkaisuja tekevien muodin ammattilaisten joukossa Cyruksen persoonallinen asuvalinta pisti hurjasti silmään.

Lapsekkaan napapaitansa kanssa Cyrus oli yhdistänyt punavalkoraidallisen hameen, mustat korkokengät ja mustavalkoisen clutchin. Kirkkaanpunainen väri toistui myös Cyruksen huulilla. Punaista, valkoista ja mustaa yhdistellyt asukokonaisuus oli kaikesta erikoisuudestaan huolimatta hallittu kokonaisuus, joka takasi sen, ettei laulajatar jäänyt muotinäytöksessä vierailleilta huomaamatta.


Cyrus on selvästikin tykästynyt erityisesti punaiseen väriin, sillä tähti valitsi ylleen punaista myös Marc Jacobsin muotinäytöstä seuranneena päivänä – tällä kertaa muodikkaan housupuvun muodossa. Rachel Zoen muotinäytöksessä trendikkäässä punaisessa haalarissa viihtynyt Cyrus näytti itsestään paljon aikuisemman puolen kuin edellisenä päivänä.

Lue myös:

AVA / Heli Kuitunen

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja