Miley Cyrus uskoo: Olen löytänyt "sen oikean"

Laulaja Miley Cyrus on niin rakastanut poikaystäväänsä, että uskoo hänen olevan "se oikea". Tähti kehuu rakastaan hyväksi kuuntelijaksi, Female First uutisoi.

Laulaja Miley Cyrus ja Liam Hemsworth ovat korviaan myöten rakastuneita. Sydänkäpyset ovat olleet erottamattomia siitä lähtien kun he palasivat yhteen viime kesänä.

Cyrus uskookin, että Hemsworth on "se oikea". 19-vuotias laulaja on täysin langennut 21-vuotiaan australialaisnäyttelijän pauloihin. Tällä hetkellä pari miettii, kumman vanhemman luona he viettävät jouluajan. Yksi asia on kuitenkin selvä; he haluavat viettää juhlan yhdessä.

Pari tapasi The Last Song -kuvauksissa vuonna 2009 ja olivat yhdessä 18 kuukautta. Pari palasi yhteen eron jälkeen viime kesänä. Cyrus on kuvannut Liamia täydelliseksi poikaystäväksi, sillä hän on niin hyvä kuuntelija.

– En pidä siitä, että ihmiset yrittävät muuttaa minua, haluan heidän vain olevan hyviä kuuntelijoita. Kaikki on kuitenkin hyvin, olen onnellinen eikä minulla ole mitään, mistä voisin valittaa. Esiinnyn ja teen sitä mitä rakastan. Minulla on upeita ihmisiä ympärilläni, joten mikään ei voi mennä vikaan, Cyrus sanoo.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja