Hyppää kyytiin! Linnanmäen ovet avautuivat, MTV Uutiset Live kävi paikalla – katso, mikä oli tunnelma ja miltä huvipuistossa näytti

10:01
Vieraile huvipuistossa MTV Uutiset Liven kanssa

Linnanmäen avajaispäivä on alkanut aurinkoisissa merkeissä. Ensimmäiset ihmiset olivat jonottamassa porteilla jo ennen aamu kahdeksaa.

MTV Uutisten toimittaja Jessica Helaskoski vieraili Linnanmäellä. Linnanmäellä on näkynyt jo nyt paljon iloisia nuoria ja lapsia.

Linnanmäen kävijämäärää on rajoitettu ja puistoon otetaan sisään noin 5000 henkeä. Kävijämääriä voi tarkkailla Linnanmäen sivujen kautta.

–Kivaa päästä tänne pitämään hauskaa. Käsien peseminen ja käsidesien tarjonta on ihan hyvä juttu, että ei tule koronaa, Linnanmäelle huvittelemaan saapunut Kalle Airaksinen kertoo.

Huvittelijat löytäneet Linnanmäelle

Ihmiset ovat löytäneet Linnanmäelle koronaviruksen aiheuttamista rajoitustoimista huolimatta.

Osa huvipuiston laitteista on tänä vuonna poistettu käytöstä hygieniapuutteen tai huoltotöiden takia.

– Osa kävijöistä oli saapunut Linnanmäen porteille jonottamaan jo ennen aamu kahdeksaa. Eri laitteissa on näkynyt jonoja, Helaskoski kuvailee.

Toimitusjohtaja mielissään

Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin iloitsee huvipuiston avautumisesta.

Linnanmäen väki on Adlivankinin mukaan odottanut huvipuiston avautumista hartaasti. Linnanmäki olisi normaalioloissa avautunut jo seitsemän viikkoa sitten.

–Haluamme varmistaa, että turvavälit säilyvät ja asiakkaat voivat huvitella väljästi. Siksi kävijäpasiteettimme on nyt vain 25 prosenttia normaalimäärästä, Adlivankin sanoo.

–Meille on ollut tärkeää, että kaikkia lippuja ei tarvitse varata ennakkoon. Siksi puolet tarjolla olevista lipuista on ostettavissa myös paikan päältä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja