Hurja hulabaloo viimeisellä minuutilla – dramaattinen SM-liigatilanne tarkistettiin videolta

KalPa tekee 2-2 maalin ilman maalivahtia 5:55
Katso: KalPan Aapeli Räsänen survoi 2–2-tasoituksen ilman maalivahtia 26 sekuntia ennen summeria – maalivahdin alueella riitti kuhinaa, ja tämä osuma tarkistettiin videolta.

Jääkiekon SM-liigakauden viimeistä edellisellä runkosarjakierroksella nähtiin hurjaa vääntöä sekä dramatiikkaa. Kuopiossa Savon derbyssä KalPa tasoitti pelin Jukureita vastaan varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla.

Aapeli Räsänen survoi kiekon maalivahdin alueelta Jukurien uuniin, kun KalPa pelasi ilman maalivahtia ja varsinaista peliaikaa oli enää 26 sekuntia jäljellä.

Osumaa mentiin kuitenkin tarkistelemaan videolta – maalivahdin alueella riitti hulabaloota mutta häirittiinkö Jukurien maalivahti Rasmus Korhosta?

Kiekko vietiin videotarkistelun jälkeen keskelle ja tulokseksi taululle napsahti 2–2.

Katso tilanne ylälaidan videolta.

Taisto eteni jatkoajalle, jossa Patrik Puistola tälläsi vierasjoukkue Jukurit 3–2-voittoon.

Jukurit tekee 2-3 maalin 1:31
Tällä yläkulmatinttauksella Patrik Puistola jatkoaikamaalasi Jukurit voittoon.

Tiukkaa

Pisteet olivat molemmille joukkueille arvokkaita. Yhden pinnan saanut KalPa nousi pykälällä Lukon edelle seitsemännelle sijalle – molemmat joukkueet ovat 91 pisteessä mutta kuopiolaisilla on enemmän kolmen pisteen voittoja.

Kotiedusta puolivälieriin taisteleva Jukurit on puolestaan neljäntenä. Kärpät ja HIFK ovat mikkeliläisten kanssa 103 pisteessä mutta Jukurien takana.

Jukurit voi nousta vielä runkosarjassa kolmanneksikin. Se on Pelicansia kolme pistettä perässä ennen tiistain päätöskierrosta. Jukureilla on lahtelaisia enemmän kolmen pisteen voittoja.