Hunksit valitsevat Vuoden Morsiamen

Scandinavian Hunks -komistukset etsivät Vuoden Morsian -kilpailussa uutta ja erilaista kuvaa morsiamesta.

Helmen, HÄÄT-lehden ja Eirikuvan järjestämässä Vuoden morsian -kuvakilpailussa tuomaroivat tänä vuonna naiskauneuden asiantuntijat, Scandinavian Hunks -miestanssijat.

Kolmatta kertaa järjestettävässä kilpailussa etsitään kauneinta kuvaa morsiamesta. Mauno Ahonen ja Samuli Järvinen innostuivat lähtemään tuomareiksi kilpailuun heti siitä kuultuaan.

– Kauniit morsiamet herättivät heti kiinnostuksen, Mauno sanoo pilke silmäkulmassa.

Miehet kertovat omien hääkuviensa olleen varsin perinteiset. Maunon kuvat otettiin Helsingin tuomiokirkon pylväiden suojassa, Samulin puolestaan Turun saariston kesäisessä miljöössä, kauniin vehreän luonnon keskellä.

Komistukset toivovat pääsevänsä kilpailussa näkemään hääkuvia, joissa on jotain uutta ja erilaista. Pieni hassuttelukaan ei ole kuvassa pahitteeksi.

– Itse tykkään iloisista hääkuvista. Onnistunein ei välttämättä ole sellainen kuva, mitä on lähdetty hakemaan, vaan se aidonnäköinen otos, jossa on revetty nauramaan, Samuli sanoo.

– Kokonaisuus on tärkeintä. Kuvan onnistumisen ratkaisevat sekä morsian että tausta ja miljöö, Mauno sanoo.

Hunksit paljastavat myös millainen on heidän unelmiensa morsian.

– Kauneimman morsiamen silmistä näkee, että on hän on rakastunut. Hän hehkuu. Ja vastaa tietenkin tahdon, Mauno naurahtaa.

(MTV Helmi)

Kuva: Eirikuva

Lue myös:

    Uusimmat