Huippumallin harhautus epäonnistui – ranskalaiset raivostuivat Giselelle

Brasilialainen huippumalli Gisele Bündchen suututti ranskalaiset marssittuaan burka päällä kauneuskirurgiseen operaatioon Pariisissa.

Bündchen ja hänen nuorempi siskonsa Rafaela yrittivät harhauttaa paparazzeja hipsimällä vartalon ja kasvot peittävät burkat päällä pariisilaiselle Clinique du Parc Monceau  –kauneusklinikalle pari viikkoa sitten.

Parivaljakko kuitenkin tunnistettiin huippumallin pitkäaikaisen autonkuljettajan läsnäolosta. Nyt pariisilaiset ovat raivoissaan huippumallille tämän epäkunnioittavasta käytöksestään maassaan.

New York Post –lehden Page Six- sivulla kerrotaan, kuinka katolilainen Bündchen loukkasi muslimiyhteisöä pistämään päälleen uskonnollisen symbolin.

Useat raivostuneet ihmettelevät Bündchenin ylimielistä asennetta, sillä Ranskassa vuonna 2010 säädetyn lain mukaan kasvot peittävää burkaa ei saa käyttää julkisesti maassa.

–Se, että päätyy kuvattavaksi burka päällä on naurettavaa! Varsinkin, kun se on kielletty Ranskassa!, kirjoittaa asiasta raivostunut lukija ranskalaisella Public-viihdesivustolla. 

–Kaduilla on laitonta käyttää burkaa. Käytös rikkoi Ranskan lakia. Lippis ja huivi olisivat olleet vähemmän epäilyttäviä, toinen anonyymi purkaa.

Burkan käyttö muslimien Ramadan-kuukautena on monien mielestä erityisen tuomittavaa.

–Hän ei käyttänyt sitä uskonnollisista syistä. Se on erittäin paha asia, kuvaili New York Postin mukaan Astoria Islamic Centre –keskuksen imaami Muhammad Abdullah Kamal Al-Azhari.

Daily Mail –lehti julkaisi paljastavat kuvat tiistaina sivuillaan. Lehtitietojen mukaan entinen Victoria´s Secret –enkeli ja supertuloinen huippumalli halusi korjata rintojaan ja silmiään salaa julkisuudelta.

Lehtitietojen mukaan Bündchen korjautti itseään peräti 11 000 punnan edestä.

34-vuotiaalla Bündchenilla on kaksi lasta yhdessä miehensä Tom Bradyn kanssa.

Katso paljastavat kuvat täältä. 



Lue myös:

    Uusimmat