Huippualku suli karulla tavalla, Real Madrid löi Liverpoolin tylysti – Napolille maukas vierasvoitto

Karim Benzema leikittelee Liverpoolin kustannuksella ja lisää Real Madridin johtoa -"Tämä on maaginen ryhmä" 1:35
Real Madrid nousi häikäisevällä tavalla kahden maalin takaa 5-2-voittoon.

Real Madrid löi Liverpoolin tylyllä tavalla 5-2-lukemin Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa.

Liverpool aloitti ottelun kotiyleisönsä edessä huimalla tavalla ja karkasi 2-0-johtoon alle 15 minuutin pelin jälkeen, kun Darwin Nunez ja Mohamed Salah iskivät pallon hallitsevan Mestarien liiga -voittajan verkkoon.

Salamastartti! Darwin Nunez vie Liverpoolin johtoon upealla maalilla 1:24
Darwin Nunez vei Liverpoolin 1-0-johtoon upealla takavasaralla.

Thibaut Courtois mokaa pahemman kerran – Mohamed Salah kiittää ja latoo Liverpoolin jo 2-0-johtoon 1:32
Mohamed Salah hyödynsi Thibaut Courtoisin karun virheen vieden Liverpoolin 2-0-johtoon.

Real Madrid ei kuitenkaan takaiskuista lannistunut, vaan rynnisti Vinicius Juniorin kahden täysosuman turvin tasoihin vielä avausjakson aikana.

Maalikarkelot Liverpoolissa: Real Madrid rynnistää tasoihin flipperimaalin turvin 1:48
Vinicius Junior toi Real Madridin tasoihin ennen puoliaikaa.

Toisella 45-minuuttisella kentällä nähtiin käytännössä vain yksi joukkue. Vierasjoukkue Real Madrid lannisti Liverpoolin takomalla pallon vielä kolmesti englantilaisten rysään.

Ensin Eder Militao pääsi puskemaan vapaapotkusta Realin johtoon hölmistyneen Liverpool-puolustuksen edestä.

Real Madridin vapaapotku yllättää Liverpoolin täysin – Eder Militao vie vierailijat johtoon 1:20
Real Madridin vapaapotku yllätti Liverpoolin.

Karim Benzema kaunisteli kahdella maalillaan loppulukemiksi 5-2.

Napolille maukas vierasvoitto

Napoli otti maukkaan 2-0-vierasvoiton Frankfurtista Mestarien liiga -tiistain toisessa neljännesvälieräottelussa.

Ottelun avausmaali näki päivänvalon 40. peliminuutilla, kun Hirving Lozano löysi tarkalla keskityksellään Victor Osimhenin, joka naulasi pallon maaliin.

Huippuvireinen Victor Osimhen jatkaa maalitehtailuaan – Napoli otti komennon Frankfurtissa 1:19
Victor Osimhen jatkaa kuumaa virettään: Napoli 1-0-johtoon.

Toisella jaksolla Frankfurtin tähtihyökkääjä , mikä vaikeutti isäntäjoukkueen iltaa entisestään.

Miesylivoimalla yli puoli tuntia pelannut Napoli hyödynsi tilanteen naulaamalla voittolukemiksi lopulta 2-0.

"Kaunis häkki!" – Napoli pyörittää miesylivoimalla upean osuman 1:19