Huhut formulalupauksen noususta F1-sarjaan kiihtyvät – "Laitetaan hänetkin listalle"

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner myöntää, että amerikkalaistiimin ostajaksi huhutun venäläismiljardööri Dmitri Mazepinin poika Nikita Mazepin on harkinnassa tallin ensi kauden kuljettajaksi.

Mazepin saa mitä varmimmin tämän kauden suorituksillaan Formula 2 -sarjassa hoidettua itselleen F1-kisaamiseen tarvittavan superlisenssin. Toista kauttaan F2:ssa ajava 21-vuotias moskovalainen on ottanut tänä vuonna kaksi kisavoittoa, mutta jäänyt kokonaispisteissä kuudennella sijallaan monen muun F1-sarjaan huhutun kuskin varjoon.

Haas on nostettu yhdessä Alfa Romeon kanssa ollut Ferrarin juniorikuskien mahdolliseksi palkkaajaksi, mutta tallipäällikkö Günther Steiner ei sulje pois myöskään Mazepinia.

– Sanoin muistaakseni jo ennen F2-kauden alkua, että sarja vaikuttaa erittäin kovatasoiselta, ja Mazepin on yksi hyvistä kuskeista, Steiner kommentoi Motorsport.comille.

– Hän on jo voittanut kisoja, joten laitetaan hänetkin listalle, tallipomo vahvistaa.

Ranskalainen Canal Plus uutisoi jo viikonloppuna, että Mazepin olisi itse asiassa lähellä jo sopimuksen allekirjoittamista. Varikolla on pyörinyt huhuja myös siitä, että kuskin isä Dmitri Mazepin olisi käynyt neuvotteluita koko Haasin tallin ostamisesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja