Huhuille piste! Kuningatar Elisabet nauttii The Crown -hittisarjan katsomisesta

The Crown -sarja sai uuden kuningattaren 0:45

Kuningatar Elisabet pitää omasta elämästään kertovasta The Crown -sarjasta.

VIDEO: The Crown -sarja sai uuden kuningattaren

The Crown -draamasarjan tähti Vanessa Kirby esitti hiljattain kuningatar Elisabetille kysymyksen, että mitä mieltä kuningatar itse on sarjasta, joka esittää kuninkaallisen perheen elämää. 

Kirby esitti The Crown -sarjan kahdella ensimmäisellä kaudella kuningatar Elisabetin sisarta prinsessa Margaretia. Kirby ei ole päässyt puhumaan sarjasta suoraan kuningattaren kanssa, mutta kertoo saaneensa tiedon kuninkaallisesta mielipiteestä erittäin luotettavan lähteen kautta. 

30-vuotias näyttelijä kertoo, että yksi hänen ystävistään oli viettämässä iltaa eräissä juhlissa ja törmänneensä vahingossa oikean elämän kuninkaalliseen. 

– Hän ei tuntenut sieltä ketään, joten kun hän kuuli joidenkin keskustelevan The Crownista, hän sanoi "itseasiassa tunnen erään siitä (ohjelmasta)", Kirby kertoo. 

– He totesivat siihen, että siistiä. Mutta sitten yksi vieraista kääntyi hänen puoleensa ja sanoi: "Ei mutta minä tiedän todella jonkun siitä. Isoäitini pitää siitä."

Nainen, joka Kirbyn ystävää puhutteli, oli prinsessa Beatrice, kuningatar Elisabetin pojan prinssi Andrew'n tytär. 

Kirby sekoitti aiemmin prinsessa Beatricen hänen pikkusiskoonsa prinsessa Eugenieen. Kirby kertoo kuitenkin olevansa nyt täysin selvillä siitä, että prinsessa, joka paljasti kuningattaren televisiotottumukset maailmalle, oli Beatrice. 

Paljastus on herättänyt lukuisia kysymyksiä maailmalla, kuten esimerkiksi sen, että käyttääkö kuningatar Elisabet The Crownin julkaisualustana toimivaa Netflix-suoratoistopalvelua kuten tavalliset kansalaiset.

Vaikka kuningattaren kerrotaan pitävän sarjasta, hänen puolisonsa prinssi Philip sen sijaan ei kuulemma ole sarjan fani. Näin on kertonut prinssi Philipiä The Crownin kahdella ensimmäisellä tuotantokaudella näytellyt Matt Smith. Yksi hänen ystävistään oli istunut prinssin vieressä eräissä juhlissa.

Smith kertoi, että prinssi Philip oli kysynyt hänen ystävältään, oliko hän jotenkin mukana The Crownissa. Toistaiseksi nimeämätön ystävä kertoi Smithille, ettei voinut vastustaa kiusausta ja olla kysymättä Philipiltä, onko hän katsonut sarjaa. Philipin vastaus ei jättänyt arvailun varaa. 

– Älä. Ole. Naurettava. 

Huhut siitä, katsooko kuningatar Elisabet omaan elämäänsä perustuvaa The Crownia, ovat kierrelleet pitkään. Toukokuussa 2017 uutisoitiin, että kuningattaren poika prinssi Edward olisi kannustanut kuningatarta puolisonsa, Wessexin herttuatar Sophien kanssa. 

– On ollut jo pitkään sovittu, että Edward ja Sophie ajavat Windsoriin viikonloppuisin epäviralliselle päivälliselle kuningattaren kanssa, jolloin he katselevat myös televisiota tai elokuvan. Heillä on Netflix-tili ja he ovat kannustaneet kuningatarta katsomaan sitä (The Crownia) heidän kanssaan. Onneksi hän todella piti siitä, vaikka tietysti hänen mielestään jotkut tapahtumat olivat liian dramatisoituja. 

Lähde: Bustle

Lue myös:

    Uusimmat