HS: Tästä syystä Erika Vikman jätti alkoholinkäytön: "Voin nyt paremmin kuin moniin vuosiin"

Laulaja Erika Vikman kertoo Helsingin Sanomien syntymäpäivähaastattelussa, että on jättänyt alkoholin pois kokonaan. 

Laulaja Erika Vikman on jättänyt alkoholinkäytön kokonaan. Laulaja kertoo Helsingin Sanomien haastattelussa, että teki kesällä kyseisen elämäntapamuutoksen. Maanantaina 20. helmikuuta pyöreät 30 vuotta täyttävä artisti kertoo, että on ollut tyytyväinen päätökseensä. 

– Haluan jaksaa täysillä tätä alaa, joten kesäkuun alussa päätin lopettaa alkoholinkäytön. Alkoholi väsyttää ja tekee impulsiivisemmaksi. En aseta itselleni paineita, mutta toistaiseksi on ollut hyvä valinta olla ihan selvin päin, ja voin nyt paremmin kuin moniin vuosiin, Vikman kertoo HS:lle. 

– Keikallani jouduin tilanteeseen, jossa minun oli pakko poistua lavalta kesken biisin. Kävin lavan takana ja tulin takaisin, lauloin kappaleen loppuun. Sen jälkeen kerroin yleisölle syyn poistumiselleni: olin saanut paniikkikohtauksen, laulaja kirjoittaa.

Laulaja kertoo taistelleensa paniikkihäiriön kanssa jo muutaman vuoden ajan. Kohtauksen aikana hän ei pysty laulamaan, vaan joutuu vetäytymään lavan taakse ottamaan happea ja rauhoittumaan.

– Kohtauksia tulee stressaavissa tilanteissa, välillä valitettavasti myös lavalla. Kohtaus on itselleni aina musertava ja pelottava kokemus, mutta toistaiseksi olen keikalla sellaisen saadessani pystynyt keräämään itseni tosi nopeasti ja jatkamaan esiintymistä.

Lue myös:

    Uusimmat