Erika Vikman joutui poistumaan lavalta kesken keikan – rehellinen päivitys julki: "Olen taistellut paniikkihäiriön kanssa jo muutaman vuoden"

5:18
Erika Vikman yllätti ex-rakkaansa Dannyn täysin: "Sä oot mun Nature Boy".

Vikman kertoo taistelleensa paniikkihäiriön kanssa jo vuosia.

Laulaja Erika Vikman julkaisi rehellisen päivityksen liittyen mielenterveyteensä ja edellisellä keikallaan sattuneeseen tapaukseen. 

– Keikallani jouduin tilanteeseen, jossa minun oli pakko poistua lavalta kesken biisin. Kävin lavan takana ja tulin takaisin, lauloin kappaleen loppuun. Sen jälkeen kerroin yleisölle syyn poistumiselleni: olin saanut paniikkikohtauksen, laulaja kirjoittaa.

Laulaja kertoo taistelleensa paniikkihäiriön kanssa jo muutaman vuoden ajan. Kohtauksen aikana hän ei pysty laulaa, vaan joutuu vetäytymään lavan taakse ottamaan happea ja rauhoittumaan.

– Kohtauksia tulee stressaavissa tilanteissa, välillä valitettavasti myös lavalla. Kohtaus on itselleni aina musertava ja pelottava kokemus, mutta toistaiseksi olen keikalla sellaisen saadessani pystynyt keräämään itseni tosi nopeasti ja jatkamaan esiintymistä.


Näin ollen Vikman haluaa antaa faneilleen syyn sille, miksi hän saattaa joskus joutua poistumaan lavalta hetkellisesti.

– Jos joskus poistun lavalta yhtäkkiä omituisesti, se johtuu paniikkikohtauksesta. Se ei johdu yleisöstä eikä ole vakavaa - tulen kyllä takaisin. Tärkeintä on, että en anna pelolle valtaa, koska jos jotain rakastan niin työtäni, hän päättää.

Cicciolina-hitin julkaisun jälkeen Vikmanin ura on ollut hurjassa nousussa. Sittemmin artisti on niittänyt menestystä muun muassa Syntisten pöytä -singlellään.

Vikman on tunnettu myös kultaisista kutreistaan. Alla olevalta videolta näät syyn sille, miksei hän voi värjätä hiuksiaan tummaksi.

0:32


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja