HS: Henri ”Pikku G" Vähäkainusta yrittäjä

Aikaisemmin Pikku G:nä tunnettu, sittemmin Gee-taiteilijanimellä räpännyt Henri Vähäkainu on osakkaana yrityksessä, joka julkaisee pian iPhonessa toimivan palvelun. Asiasta uutisoi Helsingin Sanomat.

Vähäkainu on osakkaana helsinkiläisessä, helmikuussa vuonna 2010 perustetussa Fountainment Oy:ssä. Yritys julkaisee piakkoin iPhone-puhelimissa toimivan FansMagnet-palvelun. Asiasta ensimmäisenä uutisoineen Helsingin Sanomien mukaan palvelussa bändit ja fanit voivat tehdä klubejaan, joissa viestitellään ja järjestetään kilpailuja. Palvelu on käyttäjille, mutta myös bändeille aluksi ilmainen. Rahaa saadaan siinä vaiheessa, kun bändit alkavat myydä musiikkiaan palvelun kautta tai haluavat klubiinsa lisäpalveluita.

Rahoitusta kerätään internetissä toimivan toisen palvelun kautta, joka tuo yhteen kasvuyrittäjät ja rahoittajat.

– Tavoitteenamme on saada ensimmäisellä kierroksella noin 100 000 euroa rahaa, Vähäkainu kertoo FansMagnetin tavoitteesta Helsingin Sanomille.

Haastattelussa Vähäkainu kertoo eläneensä tähän asti säästöillä ja selkänahasta. 24-vuotias Vähäkainu nousi julkisuuteen vuonna 2003, jolloin julkaistiin Räjähdysvaara-levy. Levy oli vuoden 2003 myydyin kotimainen äänite.

Vähäkainu ei ole muutamaan vuoteen julkaissut musiikkia. Julkisuudessa hän on viime aikoina ollut hieman ikävimmissä merkeissä, sillä maaliskuussa 2010 hän sai 80 päiväsakkoa huumausainerikoksesta.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja