Houstonin tytär kihlautui äitinsä ottopojan kanssa

Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina on vaihtanut kihlat poikaystävänsä kanssa.

Edesmenneen laulajatähti Whitney Houstonin tytär Bobbi Kristina Brown, 20, on kihlautunut poikaystävänsä kanssa. Houstonin ottopoika Nick Gordon ja Bobbi Kristina olivat ilmoittaneet kihlautumisestaan menehtyneen laulajatähden perheen arkipäivää käsittelevän Houstons: On Our Own -tosi-tv-sarjan esinäytöksessä. Bobbi Kristinan vasemmassa nimettömässä säihkyi timanttisormus, jonka keskellä oli suuri sininen safiiri.

Houstonin perhe on ollut rajusti vastaan puoli vuotta seurustelleen kaksikon kihlausta. Bobbi Kristinan isoäiti Cissy Houston on kritisoinut voimakkaasti heidän parisuhdettaan. EOnline.com-sivuston mukaan Nick Gordon on kärsinyt perheen suhtautumisesta heidän yhdessäoloonsa. Hän haluaa saada heidät uskomaan, ettei se tule kariutumaan heidän epäilyksistään huolimatta.

– Perhe on luonut minusta kuvan, että olisin huono ihminen, Gordon tokaisee sivuston mukaan.

Houstonin perhe on huolissaan kovasti Bobbin muuttuneista elämäntavoista hänen äitinsä kuoleman jälkeen. Cissy Houston on erittäin huolissaan siitä, että Bobby on saamassa lähiaikoina äitinsä jättämän 20 miljoonan dollarin suuruisen perinnön. Cissyn mielestä Bobbi Kristinan olisi parempi päästä rahoihin käsiksi vasta myöhemmin. Hän pelkää lapsenlapsensa luisuvan huumeisiin ja muihin paheisiin äitinsä tavoin, jos hän saa valtavan omaisuuden käyttöönsä.

Houston oli ottanut Nickin huostaansa tämän ollessa 12-vuotias. Gordonin isä joutui tuolloin vankilaan, ja hänen äitinsä ei kyennyt huolehtimaan lapsestaan. Houston ei kuitenkaan koskaan virallisesti adoptoinut häntä ottopojakseen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat