Hope ry julkaisi pysäyttävän kuvan lahjoitusvaatteista – käyttäisitkö itse näitä?

Näin ruoan kallistuminen vaikuttaa vähävaraisiin - Heidi Jaari kuljettaa työpäivän päätyttyä ruoka-apua perheille 3:30
KATSO MYÖS VIDEO: Näin ruoan kallistuminen vaikuttaa vähävaraisiin – Heidi Jaari kuljettaa työpäivän päätyttyä ruoka-apua perheille.

Hope ry muistuttaa kuvan kera, että rikkinäisiä tai likaisia vaatteita ei tule lahjoittaa.

Moni palauttaa kaapin perällä haudottuja vanhoja vaatteita järjestöille. Perheitä tukeva Hope ry kuitenkin muistuttaa, että missä tahansa kunnossa olevia vaatekappaleita ei kannata lahjoittaa.

Älä lahjoita rikkinäisiä ja likaisia vaatteita!

Hope - Yhdessä & Yhteisesti ry Hyvinkää/Riihimäki julkaisi 17. marraskuuta pysäyttävän päivityksen likaisista ja rikkinäisistä vaatteista, joita heille oli toimitettu. Kuvassa näkyy muun muassa tahriintunut paita ja farkut sekä rikkinäinen sukka.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Parhaimmat lahjoittajat, olemme hyvin kiitollisia lahjoituksista, mitä saamme. Toivoisimme kuitenkin, että ennen meille tuomista kävisitte lahjoitettavat vaatteet ja muutkin tavarat läpi, kirjoituksessa toivotaan.

Päivityksessä kerrotaan, että likaiset, rikkinäiset ja liian kuluneet vaatteet heitetään pois. Koska saatujen lahjoitusten joukossa on välillä merkittävän paljon huonokuntoisia vaatteita, vie näiden seulominen järjestön vähäisiä resursseja aivan liikaa.

Lopuksi vinkataan, millä perusteella vaatteita kannattaa lahjoittaa:

– Lahjoitettavaksi tarkoitetut vaatteet ja muut tavarat olisi hyvä vaikka käydä sillä periaatteella läpi, että "pitäisitkö itse tai ottaisitko omalle lapsellesi?"

Miten tunnistaa laadukkaat vanhat vaatteet?

Miten tunnistaa laadukkaat vanhat vaatteet? Vintage-yrittäjä antaa helpot vinkit löytöjen tekoon:"Logot ja pesulaput on hyvä tutkia" 7:48
Miten tunnistaa laadukkaat vanhat vaatteet? Vintage-yrittäjä antaa helpot vinkit: "Logot ja pesulaput on hyvä tutkia"

Lue myös:

    Uusimmat