Hongkongin Disneyland ehti olla vajaan kuukauden auki – koronatilanne maassa paheni ja teemapuiston ovet laitetaan jälleen säppiin

2:10
Disney World avautui Yhdysvalloissa poikkeusjärjestelyin – katso, miltä huvipuistokokemus näyttää korona-aikana!

Walt Disney on ilmoittanut sulkevansa Hongkongissa sijaitsevan teemapuistonsa toistaiseksi 15. heinäkuuta alkaen kymmenien koronavirustartuntojen vuoksi, kertoo BBC.

Honkongin Disneyland -puisto suljettiin koronaviruspandemian vuoksi tammikuussa, ja se avattiin asiakkaille vajaa kuukausi sitten kuukausien kiinniolon jälkeen. 

Vaikka Hongkongin tautitilanne onkin ollut verrattain hyvä, tautitilanne on pahentunut huomattavasti viime päivien aikana. 

Viikonlopun jälkeen tapauksia on havaittu kaikkiaan noin 1  500.

Hongkong ilmoitti tänään 52 uudesta koronavirustartunnasta, mikä sai viranomaiset tiukentamaan sääntöjä. 

Tartuntamäärien vuoksi muun muassa Disneyland -teemapuisto sulkee ovensa asiakkailta uudelleen 15. heinäkuuta. WDW News Todayn toimitusjohtaja Tom Corless sanoo Forbes-sivustolle, että sulkemispäätöksen takana on luultavasti hallitus, ei Disney. 

Lomakohteen hotellit pysyvät kuitenkin auki turvatoimenpiteiden avulla.

Vastikään Disney avasi suurimman lomakohteensa, Disney Worldin, Floridassa. Porttien avaaminen on herättänyt voimakasta keskustelua – onhan koronavirustilanne Yhdysvalloissa edelleen hälyttävä. 

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja