Yhä yksi Hollywoodin kauneimpia! Näin 44 vuotta täyttänyt Cameron Diaz on muuttunut

Hollywood-näyttelijä ja entinen malli Cameron Diaz täytti 44 vuotta 30. elokuuta. 

Cameron Diaz juhli eilen syntymäpäiväänsä.

Näyttelijätär on ollut parrasvaloissa vuodesta 1992 lähtien, jolloin hän tähditti ensimmäistä elokuvaansa. Diaz on näytellyt jo yli 24 vuotta. 

 

Hollywoodin yksi kauneimpia, eikä syyttä! Näin Cameron Diaz 44, on muuttunut vuosien saatossa 

Cameron Diaz vuonna 1997. 

Cameron Diazin tyyli on pysynyt vuosien varrella perinteisen tyylikkäänä. Vaalieden kutrien pituus on vaihdellut polkkamallista pitkiin luonnonkiharoihin. 

Tähti on edelleen erittäin hyvässä kunnossa. Hän on kertonut huoltavansa kehoaan muun muassa harrastamalla säännöllisesti pilatesta, meditoivansa ja syövänsä puhdasta ruokaa. 

Cameron Diaz avioitui vuoden 2015 tammikuussa. Hänen puolisonsa on Good Charlotte -yhtyeestä tunnettu Benji Madden. Maddenin veli Joel on naimisissa Nicole Richien kanssa. 

Ennen avioitumistaan Diaz oli seurustellut muun muassa poppari Justin Timberlaken, näyttelijä Jared Leton sekä baseball-tähti Alex Rodriquesin kanssa. 

Cameron Diaz on julkaissut myös kaksi kirjaa. Terveyteen keskittyvä opus julkaistiin vuonna 2014 ja uusin ikääntymiseen liittyvä Longevity julkaistiin kesäkuussa 2016. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Diazin tunnetuimpie rooleja ovat The Mask (1994), Sekaisin Marista (1998), Charlien enkelit (2000 & 2003) sekä Holiday (2006). 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja