Hollywood-tähdet näyttävät mallia: Tyylikkäästi raskaana

Hollywoodista on kuulunut paljon onnellisia raskausuutisia lähiaikoina.

Mallina ja näyttelijänä tutuksi tullut Blake Lively ja hänen aviomiehensä Ryan Reynolds ovat vain yksi niistä lukuisista onnellisista pareista, jotka saavat perheenlisäystä lähikuukausina.

Pukeutuminen raskausaikana tuottaa monelle päänvaivaa. Tähdetkään eivät välty miettimästä minkälaiset vaatteet päällä on mukava olla, kun vartalo muuttuu jatkuvasti. Katso, ketkä ovat vaihtaneet edustustilaisuuksien iltapuvut rentoihin asuihin – tyylikkyydestä tinkimättä.

Rachel Bilson

Teinisarja O.C:sta tutun Rachel Bilsonin väljä mekko on helmasta revitty. Sandaaleissa on mukava tallustaa, mutta Chanelin laukku tuo ripauksen luksusta näyttelijättären tyyliin.

Alicia Keys

Soul-tähti Alicia Keys odottaa toista lastaan. Hänet kuvattiin New Yorkissa päällään joustava musta toppi ja housut, tennarit ja nahkatakki, joka oli koristeltu trendikkäästi hapsuilla.

Shakira

Shakiran vatsa on vielä melko pieni, mutta pilkottaa kuitenkin ruutupaidan alta. Tyylilleen uskollisena laulaja antoi hiustensa hulmuta auki.

Alyssa Milano

Alyssa Milano oli matkalla Milo-poikansa kanssa jääkiekko-otteluun. Teeman mukaisesti Alyssa oli pukeutunut jääkiekkoaiheiseen paitaan. Lisää pituutta pikkuruinen tähti sai kiilakorkotennareiden avulla.

Kelly Rowland

Poikavauvaa odottava Kelly Rowland säteilee sinisessä maksimekossa ja sandaaleissa. Huivin, farkkupaidan ja aurinkolasien ansiosta asukokonaisuus on todella rento. 

Lue myös:

    Uusimmat