Hoitolaan hylätty koira herätti huolta – eläinsuojeluyhdistyksen työntekijät löysivät vakavan sairauskohtauksen saaneen omistajan

Hoitolaan hylätty koira johdatti auttajat vakavan sairauskohtauksen saaneen omistajan luo 1:42
Videolla haastatellaan koiranomistajan hengen pelastaneiden eläinsuojeluyhdistyksen työntekijöitä.

Eläinsuojeluyhdistykset tekevät tärkeää työtä eläinten hyvinvoinnin puolesta. Tällä kertaa apu saavutti kuitenkin erään lemmikinomistajan kriittisellä hetkellä.

Nebraskan Omahassa paikallinen eläinsuojeluyhdistys saa usein yhteydenottoja hylätyistä lemmikeistä. Tällä kertaa yhdistyksen huoli auttoi pelastamaan erään koiran omistajan hengen.

Lemmikkihoitola Petsmartin työntekijät olivat ottaneet yhteyttä lähimpään eläinsuojeluyhdistykseen, kun eräs omistaja ei ollut koskaan palannut hakemaan pientä koiraansa päivähoidosta. 

– He olivat todella huolissaan, eläinsuojeluyhdistyksen työntekijä Kisha Witherspoon muistelee.

Omistaja ja tämän koira olivat olleet paikan kanta-asiakkaita. Hoitola oli yrittänyt soittaa omistajan perään ja jätetty useita soittopyyntöjä, mutta kukaan ei ollut vastannut tai palannut hakemaan koiraa.

– Minulle tuli paha aavistus siitä kaikesta, Kisha muistelee kuultuaan tapauksesta.

Kaikki ei ollut kunnossa

Eläinyhdistyksen työntekijät halusivat selvittää, mikä oli vialla ja päättivät vierailla omistajan asunnolla. Päästyään oven taakse he kuulivat sen. Oven takaa kuului vaimea avunhuuto.

Asunnon sisältä löytyi 71-vuotias koiranomistaja. Hän oli saanut vaikean sairauskohtauksen pian sen jälkeen, kun oli jättänyt koiransa päivähoitoon. Seuraavat kolme päivää omistaja oli maannut kotinsa lattialla kykenemättömänä liikkumaan ja hälyttämään apua.

Omistajan tytär kertoo, että hänen isänsä on sairaalassa saamassa hoitoa. On todennäköistä, ettei hän olisi elossa, joa paikallinen eläinsuojeluyhdistys ei olisi lähtenyt selvittämään syytä, miksi omistajan koira oli hylätty eläinhoitolaan.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat