Loukkaantunut katukoira nilkutti eläinlääkärin vastaanotolle ja ojensi kipeää tassuaan: "Se tiesi, mihin tulla hakemaan apua"

Eläinlääkäriaseman valvontakamera tallensi koskettavan hetken Brasiliassa, kun loukkaantunut katukoira käveli vapaaehtoisesti ja omin voimin sisälle vastaanotolle.

Brasiliassa on saanut viime päivinä valtavasti huomiota osakseen sen julkaistua koskettavan videonauhan tilanteesta, jossa pahasti nilkuttava katukoira astuu sisälle aseman ovesta kuin a pua saadakseen. Aseman omistaja, eläinlääkäri Dayse Ferreira oli juuri lopettanut edellisen asiakkaansa lemmikin hoidon nähdessään vieraan koiran nilkuttavan sisälle ja jäävän ovensuuhun odottamaan.

Yllä olevalta videolta voi nähdä, kuinka koira ojentaa tassuaan vapaaehtoisesti odottaen ihmisten apua.

– Kun se astui sisälle, se laittoi loukkaantuneen tassunsa esille, ihan selvästi näyttäen meille, että siihen sattui, Ferreira kertoo The Dodolle.

Aseman henkilökuntaa kosketti se, että villi katukoira oli itsenäisesti tullut sisälle liikkeeseen ja tuntui täysin luottavan hoitohenkilökuntaan.

– Olimme yllättyneitä, että se tiesi, mihin tulla hakemaan apua kipuihinsa, Ferreira sanoo.

Päivät katukoirana päättyivät 

Alkuun Ferreira luuli, että koiraa vaivasi vain kivuliaasti ylikasvanut kynsi, joka vaikeutti tassulla astumista, mutta tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että koiralla oli pahanlaatuinen kasvain. Lisäksi se oli yltä päältä kirppujen syömä. Onneksi koiran kaikki vaivat olivat hoidettavissa.

Puhdistavan kirppukylvyn jälkeen Ferreira antoi sille lääkekuurin ja myös pahanlaatuinen kasvainta tullaan hoitamaan kemoterapialla.

Hoidon lisäksi koira sai myös jotain kallisarvioista, nimittäin toivoa tulevasta. Koskettavan valvontakameranauhan lähdettyä kiertämään sosiaalisessa mediassa on koiran adoptiohakemuksia tulvinut sisään ovista ja ikkunoista.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ferreira uskoo, että katukoiran päivät yksinäisenä epärakastettuna koirana ovat vihdoin ohitse. Koira tuntuu myös itse tietävän sen. Se on saanut nimekseen Quindim.

– Se ei edes näytä sairaalta. Se on vain niin innoissaan saadessaan olla siitä huolehtivien ihmisten ympäröimänä, Ferreira toteaa.

Koira voi kiittää onnestaan sen oma-aloitteisuutta ja rohkeutta hakea apua, sekä ihmisiä, jotka epäröimättä auttoivat sitä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

– Sen älykkyys on niin kaunista, Ferreira kuvailee loppuelämänsä kotiin syöpähoitojen jälkeen pääsevää entistä katukoiraa, Quindimia.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The DodoClinicavetvip Instagram ja KameraOne

Lue myös:

    Uusimmat