Hinnat julki: Tämän verran Volvo V60 maksaa Suomessa – karvalakkimallissakin kaikki tarpeelliset varusteet

1:26

Volvo on julkaissut tuliterän V60-farmarinsa hinnoittelun. Halvimmillaan uusi V60 lähtee Suomessa hieman yli 40 000 eurolla, mutta silloin esimerkiksi vaihteisto on manuaalinen.

Volvon uuden V60-farmarin hinnat alkaen -malli kustantaa Suomessa veroineen 41 890 euroa. Kyseessä on silloin 150-hevosvoimaa tuottava D3-diesel käsin hämmennettävällä vaihteistolla ja huokeammalla Momentum-varustelutasolla. Tähänkin varustelutasoon tosin sisältyvät muun muassa avaimeton käynnistys, digitaalinen mittaristo, LED-ajovalot, sähkötoiminen hands free -takaluukku sekä parkkitutka takana.

Varustelutason korottaminen Inscriptioniin kustantaa noin 5 000 euroa, millä saa sellaisia herkkuja kuin suuremmat vanteet, nahkaverhoilun, kuljettajan sähkösäätöisen istuimen, mukautuvan vakionopeudensäätimen ja parkkitutkan myös eteen.

Mikäli kiikarissa on bensamalli, tarjoaa Volvo alkuvaiheessa vain hintahaitarin yläpäästä löytyviä T5- ja T6-versioita, joiden hinnat ovat 47 077 ja 61 487 euroa Momentum-varusteilla. Näistä vaihtoehdoista T6 on nelivetoinen.

390-hevosvoimainen T8 on nelivetoinen ladattava bensahybridi, jonka hinta Inscription-varusteilla on 61 509 euroa. Autoveron osuus on tässä mallissa vain reilut 3 300 euroa. Myöhemmin tarjolle on tulossa myös halvempi T6-hybridiversio.

Lähde: Volvo

***

Missasitko Anssin hämmentävän Volvo-mainoksen Putous-finaalin tauolla? Katso se alta.

0:15

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja