Hildénit viettävät treffi-iltaa TTK-yleisössä – Jukka muistelee omaa kisaansa: "Oppi itsestään ja elämästä paljon uutta"

3:12
Jukka Hildénin esi-isä joutui kokemaan karun kohtalon – tieto saa miehen herkistymään

Jukka ja Chachi Hildén saapuivat TTK-yleisöön.  

Jukka ja Chachi Hildén saapuivat sunnuntaina 7. marraskuuta Tanssii Tähtien Kanssa -kauden kymmenennen jakson liveyleisöön kannustamaan tähtiä. 

Jukka Hildén kisasi viime kaudella tanssiohjelmassa yhdessä Katri Mäkisen kanssa. Hän muistelee omaa tanssitaivaltaan lämmöllä. 

– Tää oli itselle, sellainen, että hyppäsi täysin uuteen ja tuntemattomaan. Siinä oppi itsestään ja elämästä aika paljon uutta. Katri on fantastinen tanssiopettaja, ammattilainen, mies kuvailee. 


– Se oli tosi hienoa aikaa. Vielä koronan syövereissä pääsi tekemään tämmöstä. Ihana tulla tänne oman vaimon kanssa, kun aikaisemmin on ollut tuolla ylhäällä kattelee, kun vaimo tulee tänne ja jännittänyt esitystä.

Hildénien kuopus syntyi kesällä ja pariskunta pääsi nyt viettämään kahdestaan odotettua treffi-iltaa. 

– Neljä lasta, kolme koiraa ja yksi hamsteri, että tää on meidän date night. Käytiin aikaisemmin illalla Kämpissä parilla drinkillä ja kiva tulla sitten tänne. Tekee näistä jutuista juhlavia ja hienoa, Jukka Hildén kuvailee. 

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja