Mainos

Hienostunut johdanto rakasteluun – tantrinen intiimihieronta

Intiimien alueiden hierominen voi johdattaa upeaan rakasteluun. Tantrisessa seksissä tärkeintä on nautinto ja ilo, joten intiimihierontakaan ei keskity liikaa erogeenisille alueille.

Helläkätinen ja herkkä hieroja on paras lahja rakkaalle. Älä kiihota hieroessasi kumppaniasi liikaa, vaan herättele hänen seksuaalienergiaansa hiljalleen. Tantrisessa seksissä ei ole kiire mihinkään. Hyväile rakastasi aina vain hänen tahdostaan.

Kun kyseessä ovat naisen rinnat, miehen kannattaa keskittyä erityisesti helliin otteisiin. Nännien hyväily sormilla on nautinto, mutta liian pitkään tälläkään alueella ei kannata vitkastella.

Ylävartalolle jatkuvat keskeytyksettömät sivelyliikkeet saavat naisen väreilemään onnesta. Sukupuolielimien alueelle ei tule tunkeutua liian rohkeasti, vaan hellä hävyn ja häpykummun hyväily riittää.

Nainen voi ottaa miestä hieroessaan avuksi öljyn. Hieronnan voi aloittaa koko vartalosta ja siirtyä hiljalleen kohti pakaroita ja reisiä. Pehmeistä ja rauhallisista liikkeistä voi siirtyä voimakkaampiin. Sukuelinten alueen hellä hyväily sopii, mutta varo ylikiihottamasta kumppania. Huomion voi ohjata vartalon muihin osiin hyväilemällä miehen jalkoja ja rintaa.


Tutustu eroottiseen Helmi-kauppaan!

MTV3/Helmi

Kirjallisuuslähde: Nitya Lacroix: Tantra ja rakastamisen taito

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.