Hesburgerin perustaja Heikki Salmela päästi hätähuudon MTV:n haastattelussa: "54 vuoden työ on ehkä häviämässä muutamassa viikossa"

3:45
Katso Salmelan koko haastattelu videolta.

Pikaruokaketju Hesburgerin 1980-luvulla perustanut Heikki Salmela on huolissaan rajoitustoimien vaikutuksista yrityksiin. Salmelan oma yritys on myös joutunut tiukkaan tilanteeseen.  

Viiden jälkeen -ohjelman erikoislähetyksessä haastateltu yrittäjä Heikki Salmela pitää koronavirustilannetta bisneksen kannalta järkyttävänä. Hän sanoo tottuneensa yrittäjänä hoitamaan ongelmat tekemällä enemmän töitä.

– Nyt ei voi kuin istua kotona nöyrästi ja odotella, että meidän hallitus ja eduskunta toimisi niin kuin nyt pitäisi tehdä, Salmela kommentoi ohjelmassa. 

Pikaruokayrittäjän arvion mukaan yrityksellä tulee olemaan kolmen miljoonan euron vajaus joka kuukausi, mikä on pois yrityksen omasta pääomasta. 

– Se on hirveä asia ja en tiedä, mitä tässä tulee vielä tapahtumaan, Salmela totesi. 

Hänen mielestään pääministeri Sanna Marinin (sd.) hallituksen tulisi ymmärtää, mikä on yritysten kokonaistilanne tällä hetkellä. Salmela huomauttaa, ettei vaikea taloustilanne ole pelkästään ravintola-alalla. 

– Minullakin on nyt 54 vuoden työ ehkä häviämässä muutamassa viikossa, Salmela totesi synkästi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja