Herttuatar Meghanin skandaali-isä puhuu jälleen – kommentoi kohun aiheuttaneita ristiäisiä

Thomas Markle on pahoillaan siitä, ettei saanut herttuatar Meghanilta kutsua tyttärenpoikansa Archien ristiäisiin. 

Herttuatar Meghanin myrskyisät perhesuhteet ovat olleet runsaasti tapetilla siitä lähtien, kun entinen näyttelijä liittyi kuninkaalliseen perheeseen vuonna 2018. Erityistä huomiota on saanut Meghanin isä Thomas Markle, joka on kertonut useaan otteeseen harmistuneena merkittävästi viilentyneistä väleistään tyttäreensä. 

Meghan sai puolisonsa prinssi Harryn kanssa esikoisensa Archie Harrison Mountbatten-Windsorin 6. toukokuuta, eikä uuden kuninkaallisen syntymäkään ole edesauttanut herttuattaren ja tämän isän välien korjaantumista. Thomas Markle ei esimerkiksi saanut kutsua tyttärenpoikansa ristiäisiin. Meghanin äiti Doria Ragland sen sijaan oli paikalla. 

Markle on kommentoinut asiaa medialle katkerana. 

– Minulta on kyselty, olisinko halunnut mennä Iso-Britanniaan nähdäkseni tyttärenpoikani ristiäiset. Olin alttaripoika 12-vuotiaana sekä kuningattaren kirkon konfirmoitu jäsen 14-vuotiaana, ja Archie on uusi lapsenlapseni, joten tottakai olisin ollut mielelläni mukana kasteessa, toivoen Archielle ja hänen vanhemmilleen terveyttä ja onnea, Markle totesi asiasta antamastaan haastattelusta. 

Thomas Markle kasvatettiin anglikaanisen kirkon jäsenenä, mutta Meghania ei kastettu lapsena, sillä tämän äiti Doria Ragland ei jakanut yhteistä uskoa Marklen kanssa. 

Herttuatar kastettiin Englannin kirkon jäseneksi ennen kuin hän meni naimsiin prinssi Harryn kanssa 19. toukokuuta 2018. 

Meghanin ja Harryn esikoisen ristiäisiä vietettiin yksityisesti ja tilaisuuteen osallistui vain 25 ihmistä. Paikalla olivat muun muassa Harryn isä prinssi Charles, tämän vaimo herttuatar Camilla, Harryn edesmennen äidin prinsessa Dianan sisaret Lady Jane sekä Lady Sarah, sekä Harryn veli prinssi William vaimonsa herttuatar Catherinen kanssa. 

Herttuatar Meghanin ja Thomas Marklen välit alkoivat viiletä merkittävästi sen jälkeen, kun isän oli tarkoitus saattaa tyttärensä alttarille toukokuun 2018 kuninkaallisissa häissä. Markle joutui kuitenkin ikävään valoon häiden alla kun ilmi tuli, että mies oli tehnyt yhteistyötä paparazzin kanssa ja lavastanut kuvia itsestään valmistautumassa häihin.

Tapahtuman jälkeen Markle on puhunut herttuaparista jatkuvasti julkisuudesta ja harmitellut huonoja välejä tyttäreensä. Tänä vuonna tuli ilmi, että Meghan oli lähettänyt isälleen henkilökohtaisen kirjeen, jossa hän pyysi tätä lopettamaan kaksikon välien kommentoinnin medialle. Markle esitteli itse saamansa kirjeen sisällön julkisuudessa, omien sanojensa mukaan maineensa puhdistamisen tähden. 

Markle on myös myöntänyt lyöneensä prinssi Harrylle luurin korvaan tämän soitettua puolisonsa isälle sen jälkeen, kun paparazzikohu tuli ilmi ennen kaksikon häitä. Paparazziyhteistyön on kerrottu olleen herttuatar Meghanin niin ikään etääntyneen siskopuolen Samantha Marklen käsialaa. 

Lähde: Fox News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja