Henna Kalinainen on joutunut jälleen sairaalaan – keuhkoissa vakava tulehdustila

Henna Kalinainen purskahtaa itkuun kuullessaan kehonkoostumusmittausten tulokset 0:31
Henna Kalinainen oli mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa muutama vuosi sitten.

Henna Kalinainen on joutunut jälleen sairaalaan. 

Tosi-tv-tähti ja podcast-juontaja Henna Kalinainen on joutunut jälleen sairaalahoitoon. Kalinaisen terveysongelmat ovat jatkuneet jo pidemmän aikaa. Hän kertoi ennen pääsiäistä sairastuneensa keuhkokuumeeseen ja saneensa vakavan verenmyrkytyksen.

Kalinainen pääsi sairaalasta kotiin pääsiäisen jälkeisellä viikolla, mutta ehti olla siellä vain muutaman päivän, kun hänen vointinsa romahti jälleen ja hänet kiidätettiin ambulanssilla Malmin sairaalaan torstaina 13.4. 

MTV Uutisten 20.4. tavoittama Kalinainen vahvisti olevansa tällä hetkellä Meilahden sairaalassa osastohoidossa. 

Kalinainen päivitti aiemmin Instagramin Tarinat-osioon kuulumisiaan. 

– Verenmyrkytys on saatu ensimmäisellä osastojaksolla hoidettua, mutta keuhkokuume jatkuu, ja minulla oli ensin keuhkoveritulppaepäily, mikä muuttui empyeemaksi eli keuhkopussin märkätulehdukseksi.

Kalinen kertoi Mamma Mia -podcastissa ennen uudelleen sairaalaan joutumistaan, että keuhkokuumeeseen ja verenmyrkytykseen sairastuminen sai hänet ensimmäistä kertaa ajattelemaan kuolemaa. 

– Tämä oli sellainen läheltä liippasi -tilanne. Ensimmäistä kertaa oikeasti pelotti, että tuliko lähtö. Minua jäi mietityttämään se, että mikä olisi se toinen versio tästä. Jos en olisikaan päässyt sinne sairaalaan? Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen miettinyt kuolemaa, Kalinainen kertoo podcastissa. 

Lue myös:

    Uusimmat