Henna Kalinainen joutui sairaalaan: "Alku oli eloonjäämiskamppailua"

Henna Kalinainen purskahtaa itkuun kuullessaan kehonkoostumusmittausten tulokset 0:31
Henna Kalinainen nähtiin muutama vuosi sitten Olet mitä syöt -ohjelmassa.

Henna Kalinainen jakoi terveyskuulumisiaan Instagramissa. 

Tosi-tv-tähti ja podcast-juontaja Henna Kalinainen kertoo hänen ja niin ikään televisiosta tutun Vilma Karjalaisen luotsaaman Mamma Mia -podcastin Instagram-tilillä joutuneensa sairaalaan. Hän alustaa Instagramiin kirjoittamaansa tekstiä kertoen, että lupaa arvostaa terveyttään jatkossa enemmän.

– Päivä 5 menossa helsinkiläisessä sairaalassa. Alku oli eloonjäämiskamppailua. Tulehdusarvot 400, verenmyrkytys ja vakava keuhkokuume. Tämän enempää en jaksa asiaa täällä nyt juuri avata. Kiitos jo tähän mennessä mun uskomattomalle perheelle ja ystäville tuesta, Kalinainen kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kalinainen kirjoittaa kertovansa tapahtuneesta myöhemmin lisää hänen ja Karjalaisen podcastissa, jossa hän saa oman äänensä paremmin kuuluviin.

– Nyt eletään tunti kerrallaan -meiningillä, mutta eilen lääkäri toi hyviä uutisia. Minun bakteerista on saatu hyvä ote ja näyttää, että Henna voittaa, hän kirjoittaa

Päivityksen kommenttikenttään on jätetty kannustavia viestejä.

– Olet niin rakas. Onneksi olet paranemaan päin! Kalinaisen kanssa Mamma Mia -podcastia luotsaava Karjalainen kirjoittaa.

– Apua! Nyt kaikki terveelliset terveiset sinne! toinen seuraaja toivottaa.

– Paranemisia ja hurjasti tsemppiä, kolmas kommentoi.


Lue myös:

    Uusimmat