Henna Kalinainen jo kahdeksatta päivää sairaalassa – verenmyrkytys ja vakava keuhkokuume veivät voimat

Henna Kalinainen purskahtaa itkuun kuullessaan kehonkoostumusmittausten tulokset 0:31
Henna Kalinainen oli mukana Olet mitä syöt -ohjelmassa muutama vuosi sitten.

Henna Kalinainen on jo kahdeksatta päivää sairaalahoidossa.

Tosi-tv-tähti ja podcast-juontaja Henna Kalinainen kertoi muutamia päiviä sitten joutuneensa sairaalaan. Tuolloin hänellä oli menossa viides päivä sairaalahoidossa. 

Kalinainen kertoi asiasta hänen ja niin ikään televisiosta tutun Vilma Karjalaisen luotsaaman Mamma Mia -podcastin Instagram-tilillä.

MTV Uutisten tavoittama Kalinainen kertoi maanantaina 10. huhtikuuta, että hän on yhä sairaalassa. Kalinainen kertoi, että hänen on tällä hetkellä vaikea puhua. 

Verenmyrkytyksen ja vakavan keuhkokuumeen saanut Kalinainen kertoi aiemmin, että hänen tulehdusarvonsa olivat pahimmillaan jopa 400:ssä. Terveen ihmisen tulehdusarvo on alle kymmenen.

– Päivä 5 menossa helsinkiläisessä sairaalassa. Alku oli eloonjäämiskamppailua. Tulehdusarvot 400, verenmyrkytys ja vakava keuhkokuume. Tämän enempää en jaksa asiaa täällä nyt juuri avata. Kiitos jo tähän mennessä mun uskomattomalle perheelle ja ystäville tuesta, Kalinainen kirjoitti.

– Nyt eletään tunti kerrallaan -meiningillä, mutta eilen lääkäri toi hyviä uutisia. Minun bakteerista on saatu hyvä ote ja näyttää, että Henna voittaa, hän kirjoitti lauantaina. 

Lue myös:

    Uusimmat