Helpotusta krapulaiseen oloon ja apua maksalle!

Ihmisen kroppa joutuu koville silloin tällöin. Esimerkiksi ravinnon imeytymishäiriöt, yksipuolinen ravinto, tupakointi ja runsas alkoholinkäyttö rasittavat elimistöä ja lisäävät antioksidanttien tarvetta. Ota kehosi avuksi nämä tuotteet.

Rauta ruostuu ajan mittaan - samoin rapistuu ihmisen keho. Vapaaradikaalien aiheuttama hapettuminen ikäännyttää ja vaurioittaa soluja. Antioksidantit ovat hapettumista ehkäiseviä aineita, jotka vähentävät vapaaradikaalien aiheuttamia tuhoja elimistössä.

Antioksidanttien määrä elimistössä alkaa laskea keski-iässä. Myös nuorten antioksidanttisuoja on vähentynyt johtuen nykyajan länsimaisista ruokailutottumuksista, jotka sisältävät niukasti hedelmiä, marjoja, juureksia ja kasviksia.

Vahvaa suojaa soluille

AstaCaps Astaksantiini - E-vitamiinikapseli on vahva luonnon antioksidanttivalmiste. AstaCapsin sisältämä kasviperäinen astaksantiini valmistetaan makeassa vedessä tarkoin valvotuissa olosuhteissa kasvatetusta Haematococcus pluvialis –mikrolevästä. Vuorokausiannos on yksi kapseli, ja se sisältää astaksantiinia 4 mg sekä luontaista E-vitamiinia 10 mg. AstaCaps sopii säännölliseen käyttöön. Pakkauksessa on 60 kapselia.

Tutkimusten mukaan tehokkaimpia antioksidantteja on astaksantiini. Luonnossa astaksantiinia on runsaasti kaloissa, äyriäisissä ja joissakin kasveissa. Astaksantiini on jopa 500 kertaa tehokkaampi kuin E-vitamiini ja 40 kertaa tehokkaampi kuin beetakaroteeni.

Astaksantiini vahvistaa solukalvoja ja suojaa soluja hapetusstressiltä hidastaen solujen vanhenemista ja elimistön rappeutumista. Astaksantiinin on todettu myös edistävän maksan toimintaa. Lisäksi se suojaa ihoa, edistää vastustuskykyä ja lisää lihasvoimaa. Astaksantiini suojaa myös sydäntä ja verenkiertoelimistöä.

E-vitamiini suojaa soluja ja auttaa pysymään nuorekkaana. Se on rasvaliukoinen vitamiini, joka pitää yllä solukalvon rakennetta ja puolustaa elimistön monityydyttymättömiä rasvahappoja vapaita radikaaleilta ja hapettumista vastaan. Runsas E-vitamiinin saanti edistää vastustuskykyä ja hedelmällisyyttä, suojaa sydäntä ja aivoja sekä saa hiukset kiiltämään ja ihon voimaan hyvin. E-vitamiinin päivittäinen saantisuositus on aikuisilla 10 mg.

Kun maksa joutuu koville

Maksa on tärkeä elin ravintoaineiden hyödyntämisessä ja haitallisten aineiden poistajana. Maksan toiminnan heikkeneminen saattaa ilmetä ruoansulatuskanavan oireiluna, väsymyksenä ja vastustuskyvyn heikkenemisenä.

COLONIC PLUS® Maksanpuhdistaja auttaa maksaa jaksamaan. Vaikuttavina ainesosina ovat voikukan juuriuute ja latva-artisokkauute. Voikukan juuriuute tehostaa maksan toimintaa ja sapen eritystä, edistää ruoansulatusta ja vahvistaa maksaa sekä on lievästi suolen toimintaa edistävä. Latva-artisokkauute suojaa maksaa, aktivoi maksasolujen toimintaa, edistää sapen eritystä ja ruoansulatusta sekä on lievästi suolen toimintaa edistävä.

Latva-artisokalla on edullinen vaikutus veren kolesteroliarvoihin. Sen sisältämä kynariini vähentää kolesterolisynteesiä maksassa. Valmistetta nautitaan 2-3 tablettia päivässä. Yksi tabletti sisältää voikukan juuriuutetta 250 mg ja latva-artisokkauutetta 250 mg, josta kynariinia 6,25 mg ja klorogeenihappoa 37,5 mg. Henkilön, jolla on sappikiviä tai sappirakon sairaus, on hyvä neuvotella terveydenhuoltohenkilöstön kanssa valmisteen sopivuudesta.

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja