Helmikuussa eronnut Khloé Kardashian muuttaa – asettuu takaisin kotiinsa

Khloé Kardahsian kertoo Instagram-tilillään muuttavansa.

Koripalloilijamiehestään Tristan Thompsonista aiemmin tänä vuonna eronnut Khloé Kardashian ryhtyi muuttohommiin.

Yksivuotiaan Truen äiti ei ole muuttamassa pois, vaan tekee Los Angelesista jälleen pysyvän kotinsa. Thompsonin kanssa yhdessä ollessaan hän vietti paljon aikaa Clevelandissa, jossa kyseisen kaupungin koripallojoukkueessa pelaava Thompson asuu.

Kardashian on viime ajat asunut vuokralla sillä välin, kun hänen Calabasasin asuinalueella Kaliforniassa sijaitseva kotinsa on ollut remontissa. Nyt Kardashianit-sarjan tähti muuttaa takaisin kotiinsa.

– Kävelin kotiini, sillä olen muuttamassa ja arvatkaa ketkä ovat täällä? Home Edit tekemässä minut onnelliseksi, Kardashian jakoi Instagram-tarinassaan, hehkuttaen kotien uudelleenremontointiin keskittyvää Home Edit -yritystä.

Kardashianin elämä on kokenut lukuisia muutoksia kuluneen vuoden aikana. Hän synnytti esikoislapsensa Truenviime vuoden toukokuun alussa. Samaan aikaan hänen lapsensa isä Thompson joutui pettämiskohun keskelle.

Pariskunta erosi lopulta lopullisesti tämän vuoden helmikuussa, kun Thompson oli jälleen pettämishuhujen kohteena. Entinen pariskunta on pysynyt kuitenkin hyvissä väleissä ja he molemmat olivat paikalla, kun True juhli ensimmäistä syntymäpäiväänsä.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat