Khloé Kardashianin tytär täytti vuoden – pettäjämies mukana hulppeissa juhlissa

Khloé Kardashianin ja Tristan Thompsonin tytär täytti yhden vuoden.

Viime vuoden keväällä syntynyt True Thompson on nyt vuoden ikäinen. Hiljattain lopullisesti eronneet Khloé Kardashian ja koripalloilija Tristan Thompson esiintyivät yhdessä tyttärensä syntymäpäivillä.

Khloé oli pukenut Truen sinertävään asusteeseen, joka oli yhteensopiva hänen oman synttäriasunsa kanssa. Sekä Khloé, että Thompson juhlistivat tytärtään julkaisemalla Instagram-tileillään tälle omistetun julkaisun.

Paikalla olivat myös Kardashianien muut pienokaiset. Truen serkut Stormi Webster, Chicago West ja North West olivat myös paikalla. Lisäksi Kylie Jenner, Kim Kardashian ja Kourtney Kardashianjuhlistivat siskonsa tytärtä.

Khloén ja Thompsonin myrskyisä suhde päättyi tämän vuoden alussa, kun Jennerin ystävän Jordyn Woodsin kerrottiin olleen läheisissä tunnelmissa Thompsonin kanssa. Huhut Thompsonin pettämistavoista levisivät ensimmäistä kertaa vuosi sitten Khloén vielä ollessa raskaana. Tällöin koripalloilija oli kuvattu useaan otteeseen tuntemattomien naisten seurassa.

Khloé on kuitenkin sanonut, että haluaa olla Thompsonin kanssa hyvissä väleissä tyttärensä tähden. Tositelevisiotähden Twitter-päivityksen mukaan Thompson on hyvä isä, eikä hän halua tyttärensä jäävän kaksikon kinastelun väliin.

Lue myös:

    Uusimmat