Helmi esittelee kuumimmat uutiskasvot – kuka on suosikkisi?

Ken on heistä kaikkein komein? MTV3 Uutisten juhliessa 30-vuotista taivaltaan, Helmi esittelee uutisten mieskasvot ja kysyy: kuka on sinun suosikkisi?

MTV3 Uutiset juhlii tänä syksynä uutisten 30-vuotistaivalta. Sen kunniaksi uutis- ja ajankohtaistoimitus saavat syyskuussa täysin uuden ilmeen. Katsojat ovat ihmetelleet uutislähetyksiä, jotka on kesän ajan tehty keskeltä toimitusta. Syynä tähän on ollut se, että varsinainen uutisstudio on ollut kesän ajan remontin kourissa. Syyskuussa uusi studio esitellään myös katsojille. Uudistuksen kunniaksi Helmi esittelee uutisten ja sään keulakuvat.

Kuka on suosikkisi?

Peter Nyman aloitti MTV3:lla elokuussa 2010. Uutisankkurin työssä Nyman nauttii koko paketista, sekä käsiteltävien aiheiden moninaisuudesta.

Tomi Einonen aloitti MTV3:lla toukokuussa 1999. Uutisankkurin työssä on Einosen mielestä parasta se, että pysyy kärryillä maailman menosta.

Aaro Kajaste on aloittanut MTV3:n palveluksessa vuonna 2003, ja ilta-uutisiin hän siirtyi vuonna 2006. Kajaste arvostaa työssään hyvää työporukkaa, sekä näköalapaikkaa maailman tapahtumiin.

Keijo Leppänen on työskennellyt MTV3:lla vuodesta 1993 alkaen, ja vuodesta 1996 lähtien hän on toiminut ankkurina. Leppänen arvostaa sitä, että saa olla osallisena isoissa muutoksissa, ja sitä että työ on siistiä sisähommaa.

Myös säätiedotuksen työtavat ja -tehtävät muuttuvat. Meteorologi Petri Takalatekee lauantaina ensimmäisen suoran säälähetyksen uudistetulla softalla. Takala kertoo, että uudistus tuo mukanaan paljon hyvää. Ensimmäiseen säälähetykseen mies lähtee hyvillä mielin.

– Katsotaan, mitä ensimmäisessä lähetyksessä tapahtuu - treenaillaan sitten lisää suorassa lähetyksessä tehtyjen mokien jälkeen, tuumaa Takala MTV3 Uutishuoneessa.

Meteorologi Pekka Pouta kertoo, että vaikka perusennustaminen ei muutukaan paljon, niin työskentelytapa muuttuu. Sen sisäistäminen vaatii paljon opettelemista.

MTV3 Helmi

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja