F1

F1

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Heikosti kauden aloittaneelta Ferrarilta radikaali muutos Espanjan GP:n alla: "Olemme jäljessä"

5:52
Videolla C Moren studiotiimi keskustelee F1:sten kärkitalleista.

Heikosti kauden aloittanut Ferrari otti käyttöön Azerbaidzhanin GP:ssä aerodynaamiikkapäivityksen ja nyt talli aikoo ottaa käyttöön voimanlähteen päivityksen etuajassa. Alun perin Ferrarin oli tarkoitus ottaa päivitys käyttöön Kanadassa, mutta se on aikaistanut käyttöönottoa heikon menestyksen myötä. Päivitys on jo mukana Espanjan GP:ssä.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 10.-12.5.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55,
2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.10, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Tavallisesti moottorinvalmistajat odottavat voimanlähteen päivityksen suhteen Kanadan GP:hen, sillä siellä erityisesti ylimääräisestä voimasta on hyötyä. Ferrarin siirto tapahtuu kaksi kisaa etuajassa. 

Voimanlähteen vaihtaminen näin aikaisin merkitsee sitä, että Ferrarin kuljettajat Sebastian Vettel ja Charles Leclerc joutuvat ajamaan 17 kilpailua kahdella voimanlähdeyksiköllä tai palaamaan edelliseen versioon. Se on mahdollinen vaihtoehto, varsinkin Monacon, Unkarin ja Singaporen GP:heihin, sillä niissä voimaa ei tarvita niin paljoa.

– Olemme jäljessä mestaruustaistossa ja meidän pitää aloittaa kiri. Sen vuoksi tiedämme, että kehitystyömme tulee olemaan avainasemassa tällä kaudella, Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto sanoo.

– Tämä on hyvin paljon riippuvainen siitä, että työskentelemme tiiminä, jotta saamme kehitystyötämme eteenpäin, Binotto jatkaa.

Ferrari on Mercedestä 74 pistettä jäljessä valmistajien maailmanmestaruustaistossa. Viime kaudella samaan aikaan Ferrari oli neljä pistettä Mercedestä edellä. 

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja